Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otmjena diva

Nina Badrić ne želi se u šljokicama i perju pojaviti na Eurosongu

nina (1)
Marko Prpić/Pixsell
14.05.2012.
u 16:35

Rambo Amadeus ima drvenog magarca na sceni, nisu mu dopustili živog. Mi nismo radili nepotrebne kerefeke za scenski nastup. Ostali smo na minimalizmu, rekla je Nina

Nina Badrić predstavila je ekipu s kojom će nastupati na Eurosongu u Azerbajdžanu te haljinu Ksenije Vrbanić koju će odjenuti. Kreacija je jednostavna, kakav će biti i nastup.

– Rambo Amadeus ima drvenog magarca na sceni, nisu mu dopustili živog. Mi nismo radili nepotrebne kerefeke za scenski nastup. Ne želimo se pojaviti u šljokicama i perju. Ostali smo na minimalizmu s minimalnim plesnim pokretima – rekla je Nina.

Veseli se nastupu pred europskom publikom.

– Cijepili smo se protiv zlobe. Na prvom sastanku zamolila sam ekipu da, bez obzira na to što će se dogoditi, budemo ono što jesmo – ljudi koji se raduju glazbi – zaključila je Nina koju nimalo ne zabrinjava što joj kladionice predviđaju 30. mjesto.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
danebi
17:15 14.05.2012.

Ne bi joj pomoglo ni da se skine gola, jer pjesma je katastrofa, dosadna do neba. Nema sanse!

DU
Deleted user
23:13 14.05.2012.

mislim da bi ipak pomoglo da se skine .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije