Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Nina Badrić iskreno: Sve što se taložilo u meni izašlo je u ovoj pjesmi, tekst je sam pao iz duše

Foto: Instagram
1/7
02.12.2021.
u 19:52

Pjevačica predstavlja novu pjesmu "Pamtim" koja je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom.

Kraj godine donosi jednu od najljepših pjesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi - predivan singl "Pamtim" - dive Nine Badrić. Pjesma je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vrijeme 'kuhali' u njoj. 

 - Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom." - rekla nam je Nina.    

 

 

Ovako osobna pjesma trebala je i savršenu glazbu koja bi ju pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla  najboljeg partnera - dugogodišnjeg suradnika Predraga Martinjaka koji s njom potpisuje glazbu.

- Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju glazbe i koji ima veliko povjerenje u sve što zajedno radimo.” - rekla je Nina.  Spot za pjesmu režirao je Dario Radusin, a pjesma će svoje mjesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. prosinca. Radi se o the best off CD-u - Dani i  godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.  Album će u prodavaonicama biti na raspolaganju od 13. prosinca, a na streaming servisima dostupam je već 10. prosinca. 

Osim promocije nove pjesme i albuma, Ninu čeka ju i brojni nastupi u prosincu, tako 13. i 14. prosinca nastupa u Beogradu u centru Belekspo s Vladom Georgijevim, 18. prosinca je na Adventu u Čepinu, 30. prosinca u Budvi, a 31. prosinca u Brčkom.  

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mentat
Mentat
20:30 02.12.2021.

Pjesma top. Spot seljačija.

CO
Cochise
21:15 02.12.2021.

Znači da se dobro isčistila jadna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije