Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nataša Janjić Medančić našalila se na svoj račun: 'Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/10
30.06.2022.
u 19:25

Ma povedimo djecu u izlazak! Nešto ćemo fino svi skupa pojesti, popiti piće u miru, djeca će se lijepo igrati... Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta - našalila se glumica u opisu objave na Instagramu na kojoj pozira sa svojom obitelji.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovom djecom, kćeri Kajom i sinom Tonijem. Na fotografiji obitelj pozira pored stola, a dok Nataša gleda što radi njihov sin, Nenad pridržava njihovu kćer. Za ovaj izlazak glumica se odlučila za kratke traper hlače i lagano majicu te crne sandale na petu, a njezin suprug je obukao plavo-žutu sportsku kombinaciju i japanke. 

- Ma povedimo djecu u izlazak! Nešto ćemo fino svi skupa pojesti, popiti piće u miru, djeca će se lijepo igrati... Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta - našalila se glumica u opisu objave. Mnoge pratitelje nasmijala je njezina objava, a Nevena Rendeli napisala joj je da je njoj tako svaki dan.

Inače, par je nedavno otišao na kratko putovanje u Istanbul, a Nataša je tada otkrila čime nervira supruga. 

- Zaboravila sam masku, zaboravila covid potvrdu…. Nerviram muža svojom nepodnošljivom ležernošću putovanja - napisala je glumica tada pored fotografije iz zračne luke na kojoj pod rukom drži veliki kofer.

Dodajmo da su Nataša i Nenad više od tri godine u braku, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njenog supruga Mateja Pašalića. Vrlo brzo su postali jako dobri prijatelji, a brzo je među njima i zaiskrilo. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije