Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se da su zajedno

Nika Turković u kinu u Beogradu snimljena u društvu glazbenika iz sastava Buč Kesidi

Zagreb: Premijera film Elvis u Kaptol Boutiqe Cinema
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
07.02.2023.
u 12:30

Naša glazbenica nedavno je izdala debitantski album "11", a vijest o izlasku albuma popratila su i nagađanja kako je Nika u vezi s bubnjarom benda Buč Kesidi Zoranom Zarubicom.

U Beogradu je jučer premijerno prikazano remasterirano izdanje kultnog filma "Titanic" koji se na filmska platna vratio povodom 25. obljetnice. Među okupljenima koji su došli pogledati kultno djelo redatelja Jamesa Camerona bila je i naša pjevačica Nika Turković koju su fotografi snimili u društvu Luke Račića iz beogradskog glazbenog dvojca Buč Kesidi. Zadnjih tjedana šuškalo se kako je Nika u vezi s bubnjarom ovog sastava  Zoranom Zarubicom koji je sinoć također bio na premijeri i pozirao je fotoreporterima s Lukom Račićem, a fotografi ga nisu snimili zajedno s Nikom. 

U nedavnom intervju koji nam je Nika dala povodom objavljivanja svog debitantskog albuma "11" dotaknuli smo se i teme ljubavi i pitali smo Niku ima li novosti na tom planu i jesu li istinite glasine kako je u novoj vezi, a ona nam je odgovorila:

- Možda o novoj vezi sa sobom, za druge ne znam haha. Trenutno zbilja uživam u svom poslu, životu i otkrivanju novih stvari, tako da bih voljela da tako zasad i ostane. Svoj privatni život dobro čuvaju i Luka i Zoran iz benda Buč Kresidi koji će krajem svibnja ove godine nastupiti pred zagrebačkom publikom na Šalati, a kada smo Zorana upitali ima li istine u medijskima napisima kako je u vezi s Nikom, dobili smo ovaj odgovor: - Nika Turković nam je dobra prijateljica, izdala je fenomenalan album "11" koji slušamo u automobilu već mjesec dana. Privatni život ne komentiramo, slušajte našu glazbu i vidimo se na Šalati! 

06, February, 2023, Belgrade - The regional premiere of the remastered film "Titanic" was held in the mts Dvorana. Nika Turkovic, Luka Racic (Buc Kesidi). Photo: Antonio Ahel/ATAImages 06, februar, 2023, Beograd - Regionalna premijera remasterizovanog filma "Titanik" odrzana je u mts Dvorani. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel

Prošle godine Nika Turković i Matija Cvek prekinuli su svoju dugogodišnju vezu, ali ostali su u prijateljskim odnosima i Matija potpisuje i tri pjesme na njezinom debitantskom albumu.  - Matija je po meni jedan od najtalentiranijih glazbenika na našim prostorima i mislim da to njegova karijera jasno i prikazuje, stoga mi je čast što smo imali prilike na nekim stvarima raditi zajedno. Ljudi se razilaze i to je normalna stvar, mi se poštujemo dovoljno da više od toga nemam potrebu komentirati. - rekla nam je Nika nedavno u intervju. 

VIDEO Madonna zgrozila fanove izgledom na dodjeli 'Grammyja': Mora prestati s estetskim operacijama

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
14:14 07.02.2023.

A jel bila u kinu i Mileva? Naravno, sa novim opancima.

Avatar Idler
Idler
12:55 07.02.2023.

A kakšni model opankih nosi tej Bučo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije