Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA TENISAČA

Nije prešutjela! Jelena Đoković uzvratila nakon usporedbe s najbogatijom srpskom pjevačicom

Foto: IPA/PIXSELL
1/8
14.11.2020.
u 18:10

Društvenim mrežama počela je kolati šala na račun supruge najboljeg tenisača svijeta Jelene Đoković i najbogatije srpske pjevačice Dijane Janković nakon čega je usljedio kratki Jelenin odgovor.

Jelenu Đoković znaju svi kao suprugu najboljeg tenisača svijeta i direktoricu Zaklade Novak Đoković, a društvene mreže ovih dana vrve sa šalama na njezin račun, ali i usporedama nje i srpske pjevačice Dijane Janković. Nisu se nadali pratitelji da će Jelena opaziti bezazlenu objavu, ali jest te je odlučila reagirati.

Šala jednog tviteraša glasila je:  "Iskreno, ako imate grdilo para bolje bit' ka Dijana Janković, nego ka Jelena Đoković."

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Jelena se nasmijala te je uz screenshot objave na Instagramu napisala uz prateći smijeh: "Ja bih opet bila ja." Tamošnji novinari zatražili su komentar i dotične pjevačice koja je bila ponosna što Jelena zna za nju.

"Drago mi je što Jelena Đoković zna za mene. Novak i Jelena Đoković su nešto najljepše što se ikada desilo Srbiji.", kazala je za Alo.rs.

U svibnju je ove godine Jelena progovorila o majčinstvu gostujući u emisiji Grahama Bensingera te je otkrila kako se promijenila u odnosu s tenisačem. 

Gost je bio i Novak, a Graham je i tenisaču i njegovoj supruzi postavio pitanje žele li još djece i njihovi odgovori su bili različiti. Tenisač je rekao kako je teško odgovoriti na pitanje žele li još djece i rekao je kako su kao par zadovoljni što imaju dvoje djece, ali nije isključio mogućnost povećanja obitelji. Njegova supruga dala je drugačiji odgovor.

1/7

- Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Novak mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. - rekla je Jelena i dodala kako razumije Novakovu želju jer je zbog karijere propustio dosta toga u odgoju njihove djece i pretpostavlja kako će htjeti još jedno dijete kada završi karijeru, ali ona nije sigurna da će se to i dogoditi. - Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne - kaže Jelena i rekla je kako ju je majčinstvo uništilo. Zbog potreba svoje djece i Novakovih potreba kaže da je sebe stavila u drugi plan i često je bila anksiozna i uplašena i suočila se sa svojim strahovima.

Komentara 1

BE
berija
21:04 14.11.2020.

Mihajlović, Balašević, Đoković... Ima li ikoga u Mađarskoj ili Italiji zanimljivog ili intelektualno tupilo onemogućuje učenje jezika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije