Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će dalje?

Nakon očevog poraza, Ivanka Trump izgubila je i posao, a sad joj se nudi i reality show

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.11.2020.
u 15:39

No kako je gotovo cijela njezina karijera vezana uz uspjeh Trumpa, sada se postavlja pitanje gdje će dalje.

Donald Trump nije uspio izboriti svoj drugi mandat predsjednika SAD-a, a njegova kći Ivanka Trump time gubi, osim statusa prve kćeri - i posao. Naime, Ivankina titula jest savjetnica predsjednika, a pobjedom Joea Bidena, ona je to trajno izgubila. 

Ivanka Trump
1/6

Obnašala je funkciju savjetnice usredotočujući se na "obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena i njihovih obitelji, kao i na stvaranje radnih mjesta i poticanje ekonomskog rasta kroz razvoj radne snage, osposobljavanje i poduzetništvo, piše Guardian.

Prije tog posla nadzirala je razvoj i akvizicije očeve tvrtke za promet nekretninama 'Trump Organizacije', a uz to imala je i liniju modne odjeće. Osim toga, kratko se pojavila u ulozi sutkinje u Trumpovom reality showu "The Apprentice".

No kako je gotovo cijela njezina karijera vezana uz uspjeh Trumpa, sada se postavlja pitanje gdje će dalje. 

Mogla bi se međutim vratiti na svoje staro radno mijesto, no mnogi kažu kako to nije pametan potez budući da se očeva tvrtka 'češlja' zbog malverzacija i drugih kriminalnih radnji. 

Potom, mogla bi se možda i vratiti u modu, no ona je svoj brend ugasila 2018. godine zbog nemogućnosti balansiranja posla s Bijelom kućom. Tvrtka Neiman Marcus i Nordstrom odustala je od njenih kreacija još 2017. godine, tvrdeći da su rezultati bili "loši".

Časopis Ok! javlja kako obitelj Trump ima mnogo reality ponuda.

"Povratak Trumpove djece na televiziju ne bi trebalo biti iznenađenje, a nitko se ne bi trebao čuditi da upravo Ivanka dobiva najviše ponuda, uključujući i onu emisije 'Ples sa zvijezdama'", rekao je izvor za Ok!.


Ključne riječi

Komentara 11

MC
McDonaldTrump
16:54 11.11.2020.

Da, kceri milijardera bas treba posao, svaki dan visi na birou za rad. Ma kako vas nije sram de mlatite takve gluposti bijedo komunisticka.

PA
Palms
16:08 11.11.2020.

Fake news

Avatar Tombstone
Tombstone
20:20 11.11.2020.

Lazete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije