Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izraz lica

Nicole Kidman je postala hit na društvenim mrežama zbog ove fotografije s Oscara: Najbolja reakcija

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/6
28.03.2022.
u 15:00

Fotografija šokirane 54-godišnje glumice na dodjeli nagrada ubrzo je postala viralna na Twitteru, a obožavatelji su komentirali kako je njezina reakcija bila univerzalna reakcija većine gledatelja na trenutak kada je Smith dao šamar voditelju Chrisu Rocku.

Glumica Nicole Kidman postala je hit na društvenim mrežama zbog reakcije na šamar koji je Will Smith dao Chrisu Rocku na dodjeli Oscara. Fotografija šokirane 54-godišnje glumice na dodjeli nagrada ubrzo je postala viralna na Twitteru, a obožavatelji su komentirali kako je njezina reakcija bila univerzalna reakcija većine gledatelja i u komentarima na Twitteru i drugim mrežama korisnici su poručili kako bi Kidman trebala dobiti Oscara za ovakvu reakciju. 

- Nicole Kidman bi trebala dobiti Oscara za najbolju reakciju trenutak kada je Will Smith dao šamar Chrisu Rocku. Nicole Kidman i njezin suprug sjede u prvom redu i gledaju Willa Smitha kako šamara Chrisa Rocka, a njezin izraz lica govori sve - bili su neki od komentara. Kasnije su neki korisnici pisali kako je ova fotografija snimljena tijekom dodjele, ali ne u trenutku kada se dogodio incident kakav se na dodjeli Oscara ne pamti.

 

 

Bez obzira na to, korisnici društvenih mreža složili su se kako je ovaj izraz lica Nicole Kidman najbolji opis šoka i nevjerice koji su doživjeli svi koji su pratili dodjelu Oscara i koji su svjedočili trenutku u kojem se Smith popeo na pozornicu i voditelju Rocku dao šamar zbog šale na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith. Kidman je bila viralni hit i 2017. godine kada se publika nije mogla prestati čuditi njezinom načinu pljeskanja na dodjeli Oscara i tada su mnogi komentirali da plješće neobično i usporedili to s kretanjem tuljana.

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cantor
Cantor
15:12 28.03.2022.

A može li zinuti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije