Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ih štedjeli

Nemilosrdni engleski mediji 'počastili' uplakanu Kate koju je suprug tješio na tribinama

Italy v England EURO 2020 Final
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
1/7
12.07.2021.
u 16:00

Dok ju je suprug Kane tješio i grlio, engleski mediji, ali i navijači nisu štedjeli na pogrdnim komentarima, pa su kapetanovu suprugu nazvali "buckom", "plačljivicom" i "neugldnom".

Engleska nogometna reprezentacija izgubila je u finalu Eura od Italije nakon izođenja jedanaesteraca. Poraz Tri lava pogodio je mnoge navijače Engleske, a jedna od njih je i supruga kapetana engleske nogometne reprezentacije Harryja Kanea, Kate Kane.

Kate koja je pratila suprugovu momčad s tribina Wembleyja nakon dramatične utakmice nije mogla sakriti suze, a dok ju je suprug Kane tješio i grlio, engleski mediji, ali i navijači  nisu štedjeli na pogrdnim komentarima pa su kapetanovu suprugu nazvali "buckom", "plačljivicom" i "neugldnom".

11.07.2021. Italy v England EURO 2020 Final. Harry Kane consoles tearful wife Katie after game Material must be credited "The Sun/News Licensing" unless otherwise agreed. 100% surcharge if not credited. Online rights need to be cleared separately. Strictly one time use only subject to agreement with News Licensing Photo: News Syndication/PIXSELLPhoto: NI Syndication/PIXSELL
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Inače oštri Englezi, prije nekoliko dana su "počastili"  i ostale WAGsice, a usporedili su ih sa zlatnom generacijom koju su predvodile Victoria Beckham, Cheryl Cole i Coleen Rooney koje su na Svjetskom prvenstvu 2006.godine bile kraljice tribina i stila, dok za novu ekipu koju predvode upravo Kate i supruga golmana Jordana Pickforda, Megan Davison nemaju bas riječi hvale.

Foto: Instagram/ daisssmaguire_
Foto: Instagram/ daisssmaguire_

No ipak se čini kako ih komentari previše ne zamaraju, pa su djevojke i supruge, unatoč suzama i porazu na društvenim mrežama podjelile snimke i fotografije zabave koja je u prostorijama Wembleyja trajala do jutarnjih sati.

Komentara 13

BE
berija
16:16 12.07.2021.

Što ima veze što je buci? Obična, normalna cura. Beckham se baš usrećio s onom plastičnjakinjom.

Avatar matezanki13
matezanki13
18:10 12.07.2021.

bolje da ljulja nego da žulja

DU
Deleted user
18:03 12.07.2021.

Sta bi tek izgovorili da imaju Hrvatski rijecnik psovki i uvreda ovo Englesko je vise tepanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije