Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u minijaturnom badiću

Naša najzgodnija navijačica objavila izazovnu fotku, njezina majka se odmah javila u komentarima

Foto: Instagram
1/9
17.05.2020.
u 07:45

Nedavno se pohvalila kako je otvorila sezonu kupanja na splitskoj plaži, a sada je sve oduševila  figurom  koju je pokazala u minijaturnom badiću.

Naša najzgodnija navijačica, Ivana Knoll, u izolaciji često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli provokativne fotografije i videa

Nedavno se pohvalila kako je otvorila sezonu kupanja na splitskoj plaži, a sada je sve oduševila  figurom  koju je pokazala u minijaturnom badiću. 

Foto: Instagram screenshot

Osim pratitelja od kojih je dobila brojne komplimente, u komentarima se javila i njezina majka koja joj je ostavila emotikone bomba, a Ivana joj je odgovorila emotikonima srca i pusa.

Inače, Knoll je nedavno pratitelje  počastila videom twerkanja i sve ostavila bez daha. Njezine provokativne fotografije i videi nikada ne prođu nezapaženo, a ovaj je prešao granice Hrvatske. Naime, britanski The Sun piše kako je "najseksipilnija hrvatska navijačica svoju vojsku obožavatelja omamila twerkanjem na popularnoj aplikaciji Tik Tok". 
Britanski tabloid dalje navodi kako je Ivana bila finalistica na izboru Miss Hrvatske 2016. godine te da se proslavila nakon strastvenog navijanja za Hrvatsku tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Ovo nije prvi put da britanski The Sun piše o Ivani. U srpnju prošle godine britansku pažnju je privukla atraktivnim objavama na svom Instagram profilu na kojima nosi liniju kupaćih kostima koje je sama dizajnirala.

 

O Ivani su tada pisalo kao o domoljubnoj dugonogoj brineti koja se zaljubila u nogomet još kad je bila djevojčica, a fascinirao ih je kockasti dizajn popularnih badića koje je nazvala CROkini.

 

Ključne riječi

Komentara 9

KA
Kakroun
09:17 17.05.2020.

E da se više hoće udati za nekog sponzora pa da je više ne forsiraju

SL
Slavik
11:05 17.05.2020.

Kad ce objavit cjenik

ZG
zg1985
11:23 17.05.2020.

znaci da je nasljedna bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije