Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ona uživa

Naša najzgodija navijačica novim provokativnim videom zagolicala maštu pratitelja

Foto: Instagram
1/8
04.06.2020.
u 16:25

Ovaj put je fanove počastila video u kojem je njezina stražnjica u prvom planu, a pokazala je da ju nije bilo strah ni ući u more.

Najpoznatija navijačica naše nogometne reprezentacije, Ivana Knoll svoje pratitelje gotovo svakodnevno počasti fotografijama na kojima pozira golišava. Ponekad objavi i video, a sada je pokazala da još uvijek uživa na moru. Ivana je, naime, cijelu izolaciju provela u rodnom Splitu. 

Ovaj put je fanove počastila video u kojem je njezina stražnjica u prvom planu, a pokazala je da ju nije bilo strah ni ući u more. 

''Ovako je nastala moja najlajkanija fotka može li ovo postati i najgledaniji video?'' upitala je pratitelje koji su joj pohrlili lajkati i komentirati najnoviji video. Ipak, ovaj put joj se nije javila prijateljica Nives Celzijus. 
Ivana trenutačno ima oko 176.000 pratitelja na Instagramu a za svaku fotografiju prosječno dobije oko 10.000 lajkova, 

Podsjetimo, Ivana je poznata po provokativnim fotkama koje objavljuje na Instagramu, čime je prikupila mnoštvo pratitelja, točnije 166 tisuća, a njezine fotografije nerijetko prenose i svjetski mediji.
No, čini se kako se one ne sviđaju baš svakome. Nakon posljednje dvije, jedne u badiću, a druge u topu i hlačama boje kože, mnogi su se zapitali zašto nju prati toliki broj ljudi. "Ja ne znam zašto netko ima potrebu objavljivati fotografije na kojima im se doslovno tange vide. Zašto ovu ženu prati sto tisuća ljudi?" komentirala je jedna pratiteljica

Druga je kratko i jasno objasnila odgovor. "Baš zbog toga", napisala je.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vrex
vrex
17:08 04.06.2020.

Oduzeti drzavljanstvo i posranim stapom potjerati preko granice otkud se doteplo

Avatar hdzovapodriguša
hdzovapodriguša
17:14 04.06.2020.

Dno

MA
Mary5
21:16 04.06.2020.

Cuj pocasti, znaci samo ona ima straznjicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije