Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla

Nakon razvoda princeza Diana je prestala nositi Chanel i to zbog ovoga

Foto: PA/Pixsell
1/8
18.05.2018.
u 15:38

Princezu je logo Chanela podjsećao na supruga Charlesa i njegovu ljubavnicu Camillu.

Nakon razvoda od princa Charlesa princeza Diana više nikada nije nosila odjeću s potpisom Chanela, ti komadi se više nisu nalazili u njenom bogatom ormaru u kojem su se tada najviše isticali Christian Dior i Versace.

Nakon što je i službeno okončan njen brak s Charlesom, a on više nije od javnosti skrivao ljubavnicu Camillu, Diana više nije mogla nositi odjeću s logom Chanela, a dizajneru Jaysonu Brundsonu objasnila je i zašto ne želi više Chanel.

- Rekla mi je; Ne mogu nositi ništa sa slovom C, to je duplo C. Naime, za jedan humanitarni događaj u Australiji njenu Versace kreaciju upotpunio sam Chanel cipelama, a ona je odbila nositi ih. Kada sam je pitao zašto, odgovorila je da je slovo C samo podsjeća na Charlesa i Camillu. Bilo je sasvim jasno koliko ne podnosi ni Camillu ni Charlesa kad je slovo C toliko asocira na njih - rekao je nedavno dizajner, a prenosi časopis People. 

1/12

Komentara 12

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:42 18.05.2018.

Britanska Severina ....

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
16:25 18.05.2018.

Kod nas ne žive rojalisti, nego pretežito komunisti, pa ne znam od kud tolika zainteresiranost media za Englesku kraljevsku obitelj.

PA
pan-am
16:00 18.05.2018.

Totalno krive informacije .Ja sam čuo ,prilikom razbacivanja džubra po livadi u Chanel se znao uvuć onaj neugodan vonj od izmeta i zato ona više nije nosila odjeću toga brenda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije