Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Majka M. Markle upoznat će kraljicu, a otkriveno i tko vodi glumicu do oltara

Foto: PA/Pixsell
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
18.05.2018.
u 11:12

Vjenčanje princa Harryja i Markle, zvijezde televizijske serije "Suits", održat će se u subotu u kapeli dvorca Windsor, a novovjenčani par potom će se provesti kočijom kroz gradić Windsor.

Majka američke glumice Meghan Markle Doria Ragland uoči udaje kćeri za britanskog princa Harryja na čaju će u Windsoru u petak upoznati britansku kraljicu Elizabetu, baku mladoženje.

U srijedu je upoznala Harryjeva oca princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu te je upoznala i princa Williama, njegovu suprugu Kate i njihovu djecu. Oko zidina dvorca Windsor, doma engleske kraljevske obitelji već gotovo tisuću godina, okupljaju se čestitari i turisti te bezbrojne televizijske ekipe.

Vjenčanje princa Harryja i Markle, zvijezde televizijske serije "Suits", održat će se u subotu u kapeli dvorca Windsor, a novovjenčani par potom će se provesti kočijom kroz gradić Windsor.

Nakon što je Meghanin otac Thomas odustao od dolaska na vjenčanje zbog zdravstvenih problema i kontroverzija oko suradnje s paparazzima bilo je upitno tko će Meghan pratiti do oltara. Kraljevska obitelj objavila je danas kako će tu ulogu preuzeti princ Charles. 

Britanci još uvijek podupiru monarhiju iako uz dozu ironije zbog pompe koja je prati. Kraljica Elizabeta zbog desetljeća predanog obavljanja uloge uživa ugled.

Princ Harry (33), mlađi sin princeze Dijane, uvijek je bio popularni član kraljevske obitelji.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:24 18.05.2018.

Evo, javno izjavljujem da bez ovakvih vijesti ja ne bih mogao živjeti. Prevedeno: dosadili ste i Bogu i vragu!

AL
alf
11:41 18.05.2018.

Doista su zitelji Hrvatske zainteresirani sto se dogadja u Engleskoj. Princ nema uopce sansu da postane kralj, tek je peti u liniji za sada. Ovaj dogadjaj je samo nova "hrana" za zenske listove i za televiziju. Poznato je da uu Zapadnom svjetu veliki broj zena sjedi dobar dio vremena buljeci u TV preko dana i sanjaju o nekoj nepostojecoj romantici. Tko ce nju voditi pred oltar? Ona je vec tamo bila prije, nije joj potreban nitko. Jedino sto je ostalo da cujemo je to, koliko dugo ce trajati taj brak? Kraljicina obitelj nije u zadnje vrijeme imala puno srece u tome.

DD
dobar.d
13:54 18.05.2018.

Ova priča na temu "mulatkinja" je baš zanimljiva, ali ne bi bilo na odmet da znamo i neke druge podatke : krvna grupa, haplotip, omiljene poze u seksu, hobiji, ocjene iz matematike i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije