Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENIM SINA

Slomila mu srce: 'Trebala si znati da je riječ o ljudskim životima!'

Ženim sina
Foto: Nova TV
1/11
18.05.2018.
u 12:48

– Smatram da je to bilo nepošteno od tebe, ušla si u show s tom namjerom i znala si da će se u showu s moje strane razviti neki osjećaji i da će se projicirati na mene, Ušla si svjesno u to! – rekao je Igor

Večeras u ''Ženim sina?'' doznat ćemo koje djevojke ulaze u samo finale showa. U večerašnjim eliminacijama Igor će morati birati hoće li eliminirati Josipu, Višnju ili Hanny, a čini se kako će mu ta odluka biti teža nego ikada.

Kako je već priznao da gaji romantične osjećaje prema Višnji, odveo ju je u šetnju ne bi li se uvjerio osjeća li i ona isto prema njemu. Međutim, Višnjin odgovor bio je sve samo ne onakav kakvom se nadao.

– Osjećam da sam dobila ono po što sam došla. Meni je bilo zanimljivo iskustvo izložiti se – rekla mu je iskreno Višnja, na što joj je Igor odgovorio: – Smatram da je to bilo nepošteno od tebe, ušla si u show s tom namjerom i znala si da će se u showu s moje strane razviti neki osjećaji i da će se projicirati na mene, Ušla si svjesno u to!

Igor je dodao kako je pomalo razočaran jer je vjerovao da  Višnja ima iskrenije namjere od toga da samu sebe upozna u showu.

– Trebala si znati da je riječ o ljudskim životima, a ne samo doći igrati se – inzistirao je Igor. Hoće li Višnjino priznanje biti i njezina svojevrsna eliminacija te koje će djevojke drugi kandidati poslati kući, a koje u finale, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ''Ženim sina?''.

Ženim sina
1/23
Ključne riječi

Komentara 14

DD
dobar.d
13:45 18.05.2018.

Nisi dovoljno bogat. Kupi ferrari pa ćemo onda vidjeti što će Višnja reći. Nemoj sad samo reći da ti nisam rekao kako osvojiti Višnju.

OB
ObrenM
15:18 18.05.2018.

Ima jedna vrsta zena (istini za volju nisu brojne),koje uzivaju zavesti muskarca-do krajnje ljubavi.Kada bi jadnicak bio spremsn i zivot dati za nju,ona mu sadisticki uz uvrede okrece ledja.

DU
Deleted user
14:43 18.05.2018.

Tip uopće ne zna čitati ljude, kao i većina " zaljubljenih " osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije