Naslovnica Showbiz TV

Slomila mu srce: 'Trebala si znati da je riječ o ljudskim životima!'

– Smatram da je to bilo nepošteno od tebe, ušla si u show s tom namjerom i znala si da će se u showu s moje strane razviti neki osjećaji i da će se projicirati na mene, Ušla si svjesno u to! – rekao je Igor
18. svibnja 2018. u 12:48 14 komentara 42701 prikaza
Ženim sina
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/11

Večeras u ''Ženim sina?'' doznat ćemo koje djevojke ulaze u samo finale showa. U večerašnjim eliminacijama Igor će morati birati hoće li eliminirati Josipu, Višnju ili Hanny, a čini se kako će mu ta odluka biti teža nego ikada.

Ženim sina Mama Marica nesuglasice rješava oružanim igrama

Kako je već priznao da gaji romantične osjećaje prema Višnji, odveo ju je u šetnju ne bi li se uvjerio osjeća li i ona isto prema njemu. Međutim, Višnjin odgovor bio je sve samo ne onakav kakvom se nadao.

– Osjećam da sam dobila ono po što sam došla. Meni je bilo zanimljivo iskustvo izložiti se – rekla mu je iskreno Višnja, na što joj je Igor odgovorio: – Smatram da je to bilo nepošteno od tebe, ušla si u show s tom namjerom i znala si da će se u showu s moje strane razviti neki osjećaji i da će se projicirati na mene, Ušla si svjesno u to!

Igor je dodao kako je pomalo razočaran jer je vjerovao da  Višnja ima iskrenije namjere od toga da samu sebe upozna u showu.

– Trebala si znati da je riječ o ljudskim životima, a ne samo doći igrati se – inzistirao je Igor. Hoće li Višnjino priznanje biti i njezina svojevrsna eliminacija te koje će djevojke drugi kandidati poslati kući, a koje u finale, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ''Ženim sina?''.

Ženim sina
1 / 23
Reality: Ženim sina
Ženim sina Nakon šokantnog otkrića Marko je izbacio Draganu iz showa Ženim sina ŽENIM SINA Hladan tuš za Markove djevojke: 'Što sad ova hoće'? Ženim sina Od romantike do katastrofe: Previše trčiš mami pod suknju
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • dobar.d:

    Nisi dovoljno bogat. Kupi ferrari pa ćemo onda vidjeti što će Višnja reći. Nemoj sad samo reći da ti nisam rekao kako osvojiti Višnju.

  • ObrenM:

    Ima jedna vrsta zena (istini za volju nisu brojne),koje uzivaju zavesti muskarca-do krajnje ljubavi.Kada bi jadnicak bio spremsn i zivot dati za nju,ona mu sadisticki uz uvrede okrece ledja.

  • jureh77:

    šljam na Tv i ispred