Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monika lelas

"Nakon Dore planiram na godišnji po prijestolnicama Skandinavije"

lelas
HTV
06.03.2011.
u 09:00

Voditeljica Hrvatskog radija Monika Lelas intimu radijskog studija nakon 12 godina zamijenila je televizijskim, pa svake subote na HTV-u vodi Doru, čije finale je ove subote.

Voditeljica Hrvatskog radija Monika Lelas intimu radijskog studija nakon 12 godina zamijenila je televizijskim, pa svake subote na HTV-u vodi Doru, čije finale je ove subote.

Prepoznaju li vas sada na ulici?

– Ne, što mi odgovara jer volim anonimnost radija! No, moji radijski slušatelji sad su spojili glas i izgled pa mi komplimentiraju, ali i da misle drukčije, zacijelo mi to ne bi rekli!

Jeste li zadovoljni kad se vidite na ekranu, s obzirom na to da kamera “dodaje” kilograme?

– Na normalnom ekranu da, ali na plazmama mi se čini da kamera ne dodaje pet nego deset kilograma! No, ne marim, koncentriram se na sadržaj i prepuštam se redatelju u nadi da neće snimati moju kritičnu točku - struk, odnosno trbuh.

Bavili ste se i manekenstvom.

– Uh, prije 15 godina za džeparac. Ali tada manekenke nisu bile čačkalice kakve su danas. Ipak, bila sam i ja mršavija, što je normalno s obzirom na to da sam sada u 34. godini.

Željeli ste postati pjevačica.

– Bio je to dječji san. Volim zapjevati u eteru, ali i povesti pjesmu u društvu, iako je moje društvo više plesački raspoloženo.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:19 07.03.2011.

Jadnica, baš se umorila...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije