Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mile kekin

Na solo albumu posebno interesantna suradnja s Bajagom

Foto: Marta Stupin
1/4
19.10.2018.
u 13:56

Već je prvi singl „Reno 4“ dao naslutiti da će se ovaj album žanrovski uvelike razlikovati od materijala koji Mile Kekin inače izvodi na rock koncertima svog matičnog benda Hladno pivo

Dvije godine intenzivnog rada Mile Kekina, rezultiralo je albumom na kojem se nalazi 10 pomno biranih i vrhunski odsviranih pjesama.

Autorski i dijelom autobiografski album nastao je pod palicom jednog od najboljih domaćih producenata Denisa Mujadžića Denykena.

Već je prvi singl „Reno 4“ dao naslutiti da će se ovaj album žanrovski uvelike razlikovati od materijala koji Mile Kekin inače izvodi na rock koncertima svog matičnog benda Hladno pivo.

Pjesma „Reno 4“ nekoliko je mjeseci bila na tronu kao najslušaniji singl u Hrvatskoj, a struka joj je dala priznanje nominiravši je prošle godine za Glazbenu nagradu Porin i to u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.

Uslijedio je „Atlas“, zatim „Takav par“ čiji će spot biti predstavljen u ponedjeljak 22. 10., ali najveću pažnju dobila je suradnja s Bajagom u pjesmi „Atlantida“ za koju Mile kaže da je to pjesma o „nama iz plemena Azri“.

Glazbeni kritičar Hrvoje Horvat o albumu je rekao: "Kekinova 'Kuća bez krova' je krovni domaći album godine koji je dometima i značajem usporediv samo s "Putom u puls" Ede Maajke."Kuća bez krova" puni domaću glazbu sadržajem kakav već dugo nije dobila na tim ozbiljnim razinama. Izvrsne pjesme i tekstovi u Denykenovoj produkciji složeni su poput bisera koji usprkos ozbiljnim temama lako ulaze u uho i šire Miletovo evanđelje."

Ključne riječi

Komentara 19

HE
HercegBosna
15:12 19.10.2018.

Bas gledam gdje Vam je doza Bajage danas.

RI
rightside
14:58 19.10.2018.

a mozda da si "angazovao" i druga radu, onda bi mogao bit cjelo ljeto na brionima,"lepo svirat i duvat citav dan" napijat se a se "dzaba",,a nenada stazica si uzmes za cepaca karata turistima,,)))))

HE
HercegBosna
15:13 19.10.2018.

I ako moze da se redakcija ISKRENO izjasni: Zasto i cemu ovoliko pisanja o srbiji, njenim ljudima i obicajima. Dalekonod toga da imam nesto protiv susjeda, ali zar nisu ovo novine Hrvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije