Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmišljotine

Morgan Freeman: Laž je da želim oženiti unuku svoje bivše supruge

morgan freeman
Reuters/Pixsell
13.04.2012.
u 21:02

Prije dvije godine šuškalo se kako je glumac u vezi sa 29-godišnjom unukom svoje prve supruge

Glumac Morgan Freeman opovrgava ponovna medijska nagađanja kako se zaručio sa unukom svoje bivše supruge. Trač o njegovoj vezi sa 29-godišnjom E\'Denom Hines, unukom njegove prve supruge Jeanette Adair Bradshow, pojavio se prije dvije godine kada su glumac i njegova druga supruga Myrna Colley-Lee predali papire za razvod. Navodno je upravo E\'Dena bila uzrok propasti drugog braka 74-godišnjeg glumca.

- Nisam se zaručio niti se ženim. Čista je izmišljotina da sam zaručen sa unukom svoje bivše djevojke - kaže glumac. Sličnu izjavu medijima je poslala i Hines tvrdeći kako ona i Freeman nikada nisu bili u vezi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije