Naslovnica Showbiz TV

Mlakar: Da sam prihvatio Tuđmanovu ponudu, danas bih bio na Mirogoju

Gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" televizijski voditelj Oliver Mlakar pričao je o odnosu s predsjednikom Franjom Tuđmanom, obitelji, mirovini...
28. srpnja 2019. u 15:15 93 komentara 37788 prikaza
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/7

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ugostio je legendarnog televizijskog voditelja Olivera Mlakara.

Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković ispričao se Miši Kovaču i Elvisu, evo o čemu je riječ

Razgovarali su o tome kako je 84-godišnji Oliver neplanirano postao televizijsko lice, pričali su o starosti, ali o tome kako je bio dobar s pokojnim predsjednikom Franjom Tuđmanom te je odbio ponudu da vodi HRT.

- Uvijek sam cijenio predsjednika Tuđmana, a cijenim ga i danas. Znam da sam mu bio simpatičan, a u jednom trenutku ponudio mi je da preuzmem HRT. Na jednom primanju odveo me u kut sale i ponudio da postanem ravnatelj. Zahvalio sam mu, duboko svjestan svojih mogućnosti, mislim da sam to prihvatio, ne bi bio vama direktor, nego bih sada bio na Mirogoju - rekao je Mlakar. 

Nedjeljom u 2 Emir Hadžihafizbegović ovako je reagirao na sliku na kojoj diže tri prsta

Izjavio je i kako simpatizira HDZ, ali nikada nije bio član te stranke.

- Kao simpatizer HDZ-a nisam ništa dobio, ništa mi nitko nije dao - rekao je. Istaknuo je kako mu je obitelj uvijek bila najvažnija.

- Obitelj je osnovna je ćelija jednoga društva. Ako funkcionira obitelj, funkcionira i društvo. Meni je to uvijek bilo tako - posao da, 
ali nakon posla odmah kući - kazao je televizijski voditelj. Sada je u mirovini, ali posla mu ne nedostaje, a kaže kako boluje od jedne neizlječive bolesti.

Željka i Alkesandar Stanković čestitke U obitelj Stanković osam godina nakon rođenja kćeri Une stiže prinova

-  A ta je starost. To nas sve čeka, tu lijeka nema ali ja se odupirem, ne dam se i još uvijek funkcioniram.  Do stotke je još 16 godina, to se još može iskoristiti - poručuje Oliver. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • DjD:

    Oliver, primjer kako dostojanstveno živjeti, stariti i kroz život prolaziti poštujući sebe i ljude koji su toga vrijedni.

  • Nenadnbgd:

    Imao je jednu od najboljih i najgledanijih emisija u staroj Jugoslaviji "Kviskoteka". Tako ju je šmekerski vodio da mi njegov glas i sada odzvanja.

  • Bernasconi:

    Svaka čast, veliki čovjek. Mladi učite od Olivera.