Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio voditi HRT

Mlakar: Da sam prihvatio Tuđmanovu ponudu, danas bih bio na Mirogoju

Foto: HRT
1/7
28.07.2019.
u 15:15

Gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" televizijski voditelj Oliver Mlakar pričao je o odnosu s predsjednikom Franjom Tuđmanom, obitelji, mirovini...

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ugostio je legendarnog televizijskog voditelja Olivera Mlakara.

Razgovarali su o tome kako je 84-godišnji Oliver neplanirano postao televizijsko lice, pričali su o starosti, ali o tome kako je bio dobar s pokojnim predsjednikom Franjom Tuđmanom te je odbio ponudu da vodi HRT.

- Uvijek sam cijenio predsjednika Tuđmana, a cijenim ga i danas. Znam da sam mu bio simpatičan, a u jednom trenutku ponudio mi je da preuzmem HRT. Na jednom primanju odveo me u kut sale i ponudio da postanem ravnatelj. Zahvalio sam mu, duboko svjestan svojih mogućnosti, mislim da sam to prihvatio, ne bi bio vama direktor, nego bih sada bio na Mirogoju - rekao je Mlakar. 

Izjavio je i kako simpatizira HDZ, ali nikada nije bio član te stranke.

- Kao simpatizer HDZ-a nisam ništa dobio, ništa mi nitko nije dao - rekao je. Istaknuo je kako mu je obitelj uvijek bila najvažnija.

- Obitelj je osnovna je ćelija jednoga društva. Ako funkcionira obitelj, funkcionira i društvo. Meni je to uvijek bilo tako - posao da, 
ali nakon posla odmah kući - kazao je televizijski voditelj. Sada je u mirovini, ali posla mu ne nedostaje, a kaže kako boluje od jedne neizlječive bolesti.

-  A ta je starost. To nas sve čeka, tu lijeka nema ali ja se odupirem, ne dam se i još uvijek funkcioniram.  Do stotke je još 16 godina, to se još može iskoristiti - poručuje Oliver. 

Komentara 91

DJ
DjD
16:11 28.07.2019.

Oliver, primjer kako dostojanstveno živjeti, stariti i kroz život prolaziti poštujući sebe i ljude koji su toga vrijedni.

NE
Nenadnbgd
19:08 28.07.2019.

Imao je jednu od najboljih i najgledanijih emisija u staroj Jugoslaviji "Kviskoteka". Tako ju je šmekerski vodio da mi njegov glas i sada odzvanja.

Avatar Bernasconi
Bernasconi
17:49 28.07.2019.

Svaka čast, veliki čovjek. Mladi učite od Olivera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije