Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković ispričao se Miši Kovaču i Elvisu, evo o čemu je riječ

Foto: Screenshot
1/6
28.05.2019.
u 14:56

Stanković je danas objavio ispravak netočnog navoda koji je izrekao u emisiju u kojoj mu je gost bio Goran Bare.

U emisiji "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića gost je bio Goran Bare koji je u emisiji pričao o Gibonniju i otkrio kako je bio bezobrazan prema njemu, dotaknuo se i Tomice Petrovića, svog bivšeg menadžera i ispričao je kako Tomica jedini nije sudjelovao kada je obilježavao 20 godišnjicu izdavanja "Vrijeme je da se krene". 

Stanković je danas objavio ispravak netočnog navoda koji se ne tiče ni Gibonnija ni Petrovića već Miše Kovača i Elvisa Presleya, a o čemu je točno riječ prenosimo u cijelosti u ispravku netočnog navoda.

 

 

Poštovani, 
u emisiji Nedjeljom u 2 HTV-a, emitiranoj 19.5.2019. voditelj Aleksandar Stanković u razgovoru s Goranom Barom izrekao je netočnu tvrdnju da je svojedobno Mišo Kovač govoreći o velikim pjevačima rekao kako je na njega najveći dojam ostavio Frank Sinatra pjevajući pjesmu My way jer se tada pjesma spojila s nebom. Krivo. Pjesma se tada nije spojila s nebom već je Mišo Kovač mislio na jedan drugi koncert. Slijedi točan citat Miše Kovača: 
„ Kada sam bio na koncertu Elvisa Presleya u New Yorku i kada je on otpjevao My way od Franka Sinatre onda se je pjesma Stankoviću spojila s nebom. Ništa iznad toga ne postoji. Ni Carreras ni Domingo“ 

Ovim putem ispravljamo netočan navod, isprika gledateljima, autoru izjave i posthumno gospodinu Presleyu.

urednik emisije
Aleksandar Stanković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije