Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

Miroslav Škoro otkazao koncerte u Lisinskom: 'Zdravlje treba biti na prvom mjestu'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
10.03.2020.
u 18:24

- Vi i ja viđamo se u toj dvorani već godinama, tako da je to postala tradicija, ali zdravlje treba biti na prvom mjestu pa vas molim za razumijevanje - istaknuo je Škoro.

Miroslav Škoro trebao je potkraj ožujka održati dva koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu, no oni se ipak zbog trenutnih okolnosti neće održati.  Glazbenik je odluku o otkazivanju koncerata objavio na svom Facebooku i poručio svima kako mu je žao zbog otkazivanja, no da zdravlje treba biti na prvom mjestu.

1/1

- ZA PJESMU NIKAD NIJE KASNO

Dragi prijatelji,
slijedom sve ozbiljnijih okolnosti vezanih uz korona virus u Hrvatskoj, odlučio sam odgoditi koncerte koji su se 19. i 23. ožujka trebali održati u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Vi i ja viđamo se u toj dvorani već godinama, tako da je to postala tradicija, ali zdravlje treba biti na prvom mjestu pa vas molim za razumijevanje. O novim datumima koncerata izvijestit ću vas vrlo brzo. Radujem se novom susretu i želim vam svako dobro. Čuvajte se.
Voli vas vaš Miro - stoji na službenoj stranici Miroslava Škore.

Škoro svojim pjesmama puni koncertne prostore diljem Hrvatske, no njegovi koncerti u Lisinskom uvijek su jedinstveni doživljaj. Kako sam kaže Lisinski je uvijek nešto posebno. - Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama - istaknuo je Škoro uoči koncerta na koji će zagrebačka publika sada ipak morati pričekati.

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olujadolazi
19:56 10.03.2020.

Škoro samo hrabro i nedaj da laž istinu nadvlada.

5S
505.scrtom
19:09 10.03.2020.

A što je ono nedavno rekao, da ga neće niti virus zaustaviti,malo bolje treba razmišljati glavom..

BR
Brankko
02:41 11.03.2020.

Zdravlje? Miroslav Škoro premišljao se bi li uopće ulazio u predsjedničku utrku, misleći pri tom na svoje zdravlje. I uđe on u predsjedničku utrku. I pokrene se on u domovinskom pokretu. Što li je to s tim zdravljem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije