Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije sreću

Milan Popović (56) i supruga Bojana (28) postali roditelji, poznato je i ime koje su nadjenuli djevojčici

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/11
28.10.2022.
u 15:28

Izvor blizak paru rekao je da su majka i beba dobro te da je sve je prošlo u najboljem redu. Milan i Bojana su presretni. Popović ne krije oduševljenje što je dobio kćer nakon tri sina.

Srpski poduzetnik Milan Popović (56) i njegova supruga Bojana (28) postali su roditelji djevojčice, a poznato je ime.

Kako piše srpski Blic, djevojčici su nadjenuli ime Sofija. Kralj bakra, kako ga zovu, nakon tri sina, Aleksandra, Milana i Đorđa dobio je kćerkicu. Inače, Sofija dolazi od grčke riječi ''Sophos'' što u prijevodu znači ''mudrost'', odnosno ''mudrica'', ''ona koja je mudra''.

Izvor blizak paru rekao je da su majka i beba dobro te da je  sve je prošlo u najboljem redu. Milan i Bojana su presretni. Popović ne krije oduševljenje što je dobio kćer nakon tri sina.

O Milanovoj supruzi ne zna se mnogo, a svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti. Milan je svojedobno otkrio kako su se on i supruga Bojana upoznali.

24, April, 2022, Belgrade - The Patriarch of the Serbian Orthodox Church Porphyry served the Midnight Easter liturgy in the Church of Saint Sava. Milan Popovic. Photo: Milan Maricic/ATAImages. 24, april, 2022, Beograd - U Hramu Svetog Save patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sluzio je ponocnu uskrsnju liturgiju. . Photo: Milan Maricic/ATAImages. Photo: Milan Maricic/PIXSELL
Foto: Milan Maricic/PIXSELL
-Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana je iz dobre beogradske obitelji, obrazovana, oštroumna, snalažljiva, uvijek spremna za šalu- kazao je Milan.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pax5
17:38 28.10.2022.

Može biti obadvijema otac...

Avatar Moodleen
Moodleen
21:07 28.10.2022.

Očekujemo i vest jel Milojko ima nove opanke. Nemojte nas ostaviti bez tako važnih trofaznih informacija. Fala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije