Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Bolničari intervirali nakon velikog izazova, Lea se nije osjećala dobro: 'Počelo mi se vrtjeti'

Foto: RTL
1/7
28.10.2022.
u 14:52

Nakon što se popela na vrh brda u svom prvom velikom izazovu, Izazivačici Lei je pozlilo, a Lara joj je pokušala pomoći.

U jučerašnjoj epizoda showa 'Život na vagi' natjecatelji su prisustvovali velikom izazovi. Za Izazivače to je bio prvi veliki izazov. Lea i Lara sukobile su se u utrci uz brdo, nakon čega se Lea nije osjećala dobro te je intervenirala medicinska pomoć. 

- Nalazimo se na dnu brane Lokvarskog jezera, a od ove točke do brane ima 100 metara. Većina puta je pod nagibom od 45 stupnjeva, a sama završnica pod 60. Svaki tim do gore treba prenijeti četiri girije koje teže 4, 8, 12 i 16 kilograma - objasnili su treneri te dodali da ukoliko nekom prije padne girija ta osoba kupi giriju i nosi je na vrh. Kandidati su davali sve od sebe da se što prije popnu na vrh brda s girijama.

Lea i Lara prve su krenule, a obje ekipe navijale su za svoje članice. Lara je nastupala za plavi tim te ubrzo došla do prednosti.

- Taktika mi je bila da idem uz rub plave linije, da ne idem previše lijevo-desno, jer ću si samo oduzimati vrijeme, a i ne želim da mi girija padne – ispričala je Lara koja je u jednom trenu uzela i maleni odmor. 

- Uzimam si odmor, jer neću izdržati do gore – objasnila je, a potom je trenerica Maja rekla da joj je drago da u njoj vidi borbeni duh.

Lea je imala veliku podršku svoga tima, a otkrila je o čemu je razmišljala dok se penjala.

- Samo sam razmišljala: Moram doći do gore, moram doći do gore. Nekako sam pokušavala smiriti disanje, ali ne možeš to. Samo razmišljaš o tome da završiš izazov – rekla je.

Lara je ta koja se prva popela od njih dvije, a nakon nje je došla i Lea.

- Šok. Definitivno osjećam da sam probila svoju granicu, jer nisam očekivala da ću to tako brzo napraviti i da ću uspjeti izdržati do gore – rekla je.

Nakon što se popela, Lei je pozlilo, a Lara joj je pokušala pomoći.

- Gledam što da radim. Nisam ništa mogla. Sva sreća, došla je hitna služba – rekla je.

- Počelo mi se vrtjeti. No, vrti mi se već tri tjedna, pa znam što moram. Legla sam si na pod, digla sam noge. Oni su došli, pomogli su mi još da dođem malo sebi. Onda su počeli grčevi u listovima, malo su me izmasirali i bilo je bolje – opisala je Lea što se dogodilo.

Inače, nakon osam ciklusa Izazivači su se pridružili natjecateljima u glavnoj kući, a na posljednjem vaganju, kojim je prikazan ukupan gubitak kilograma, nitko nije napustio show.

VIDEO Matthew Perry iz 'Prijatelja': Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije