Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Miji Negovetić nakon nezgode sa zubima u emisiji, javila se i Vanna: 'Ma ti možeš što hoćeš'

Foto: Nova TV
1/12
12.03.2024.
u 19:59

Negovetić je u nedjelju zapjevala pjesmu "Da ti nisam bila dovoljna", a tijekom nastupala imala je malu nezgodu. Naime, tijekom nastupa Miji su ispali zubi koji su dio kostima, a nakon što je maknula dio maske nastavila je pjevati.

Novu sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" možemo pratiti nedjeljom, a u njoj sudjeluje i mlada pjevačica Mia Negovetić (21).  Mia se u prvoj epizodi transformirala u poznatu zvijezdu Arianu Grande, a u drugoj joj je gljiva dodijelila Vannu. Mia je u prilogu koji je prethodio nastupu istaknula da Vannu poznaje osobno te da ima puno poštovanja prema njoj. Negovetić je u nedjelju zapjevala pjesmu "Da ti nisam bila dovoljna", a tijekom nastupala imala je malu nezgodu. Naime, tijekom nastupa Miji su ispali zubi koji su dio kostima, a nakon što je maknula dio maske nastavila je pjevati. Izazvala je salvu reakciju, a ponajviše onih punih podrške. Sada se oglasila i na svojim društvenim mrežama.

- Što da kažem? Nema potrebe da previše komentiram, s obzirom na to da svi već znate što se dogodilo - započela je iskreno Mia na svome Instagramu.  Dodala je kako je bez obzira na situaciju koja se dogodila tijekom njezinog nastupa ipak zadovoljna te otkrila kako joj je drago što je dobila Vannu za imitaciju.

- Najviše iz razloga jer se njezinim riječima vodim već godinama. "Samo budi svoja i slušaj svoje srce." - napisala je pjevačica. Podršku joj je pružila i Vanna u komentarima.

- Ma ti možeš što hoćeš, moja omiljena srcolomko i to od davnih dana - napisala joj je.

Podsjetimo, u prošloj je epizodi pobjedu odnio frontmen grupe Joy Alen Bičević koji se transformirao u regionalnu zvijezdu Aleksandru Prijović. U showu još sudjeluju i plesač Luciano Plazibat, pjevačica Antonija Šola, Antonia Dora Pleško, glumica Marija Kolb, radijski voditelj i pjevač Tomislav Marić ToMa i glazbenik i glumac Faris Pinjo.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

 

Ključne riječi

Komentara 3

LO
loraxy
23:03 12.03.2024.

Prestrašno

BH
Bhorna
22:50 12.03.2024.

Najgora sezona ikad

Avatar razmaknica
razmaknica
06:58 13.03.2024.

osim sto je malo nezgodan tajming, u cemu je problem, kao da i prava Vanna nema umjetne zube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije