Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji se opraštaju

Preminuo poznati glazbenik, tužnu vijest potvrdila njegova shrvana supruga: Važna je samo ljubav

Foto: Profimedia
1/3
12.03.2024.
u 11:43

Američki kantautor Eric Carmen proslavio se s pop grupom Raspberries prije nego što se etablirao kao solo izvođač. Njegov veliki solo hit, Hungry Eyes, korišten je u kultnom filmskom klasiku "Prljavi ples" iz 1987. godine. Glazbenik je preminuo u snu tijekom vikenda, potvrdila je njegova supruga.

Američki kantautor i bivši frontmen grupe Raspberries Eric Carmen umro je u dobi od 75 godina, objavila je njegova supruga Amy. Proslavio se s pop grupom Raspberries prije nego što se etablirao kao solo izvođač. Hungry Eyes, jedan od njegovih velikih solo hitova, korišten je u kultnome filmskom klasiku Prljavi ples iz 1987. godine.

– Naš voljeni i talentirani Eric preminuo je u snu tijekom vikenda – napisala je na pjevačevoj službenoj internetskoj stranici njegova supruga.

– Veliku mu je radost donijelo saznanje da je njegova glazba dirnula mnoge i da će biti njegova trajna ostavština – dodala je. Objavu je završila citatom: "Važna je samo ljubav... vjernost zauvijek", s njegova solo albuma Boats Against The Current iz 1977. godine.

VEZANI ČLANCI:

Pjevač rođen u Ohiju suosnivač je Raspberriesa ranih sedamdesetih s Jimom Bonfantijem i Wallyjem Brysonom, kojima se kasnije pridružio Dave Smalley, a nakon odlaska Johna Aleksica. Nakon četiri zajednička albuma bend se raspao 1975., a Carmen je tada započeo solo karijeru.

Publika ga najviše pamti po solo pjesmi All By Myself, koja je kasnije u obradi postala jedan od najpoznatijih hitova kanadske pjevačice Celine Dion. I taj je njegov hit iskorišten u uvodnoj sceni filma Dnevnik Bridget Jones. Kao tekstopisac Carmen je poznat po hitovima poput Almost Paradise iz filma Footloose, kao i Never Gonna Fall In Love Again i Make Me Lose Control.

VIDEO: Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Komentara 1

MA
marinalučica
13:01 12.03.2024.

Bravo Pamelinjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije