Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Marijana Batinić pokazala lice prepuno akni: 'Dvije godine sam se borila s bakterijom'

Foto: Instagram screenshot
1/13
18.04.2021.
u 11:15

Danas ima potpuno čisto lice, a do toga ju je dovela, kako sama kaže, ustrajnost.

Iako se razmišljala hoće li javno podijeliti ove fotografije, voditeljica Marijana Batinić odlučila je svima pokazati da je i sama nekad muku mučila s aknama. 

"Cijeli dan se mislim hoću li podijeliti ovu sliku s vama, nisam to planirala, niti me to netko tražio, ali cijeli dan razmišljam o tome koliko sretnici koji nikad nisu imali ovakvih problema ne znaju kakve posljedice na psihu ostavljaju akne i ekcemi", započela je Marijana.

Foto: FIBA/Screenshot

Njena borba s aknama trajala je dvije godine nakon što je u Kostarici pokupila bakteriju. Zbog svega je dvije godine provela prekrivajući svoje lice i frustracije.

Foto: FIBA/Screenshot

"Mijenjala terapije, mijenjala dermatologe, pomoglo mi je na kraju izrazito bolno i redovno čišćenje lica, čišćenje organizma iznutra i medicinska kozmetika... Suosjećam sa svima koju muku muče s problematičnom kožom koja je itekako povezana s našim mentalnim zdravljem... Dijelim svoje iskustvo ako mogu nekom pomoći", navela je. 

Foto: FIBA/Screenshot

Danas ima potpuno čisto lice, a do toga ju je dovela, kako sama kaže, ustrajnost.

"Jako pazim na njegu, često idem na tretmane i pomno biram proizvode koje koristim. I danas me, gotovo deset godina nakon, kad se slučajno počešem po licu ulovi panični strah i jurim pred ogledalo", zaključila je voditeljica. 

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
imamohrvatsku
12:22 18.04.2021.

Tako tako, điranje po Kostarici pa onda skupi tretmani a hrvatska sirotinja će ti obnavljat stan u Zagrebu. Koja je ovo država?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije