Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Marcia Cross žali što R. Burgi, kolega iz "Kućanica", pogiba u seriji

kućanice
02.02.2010.
u 17:57

Nakon što na kraju pete sezone serije Karl Mayer započne aferu s Bree Hodge, već u šestoj sezoni pogiba u avionskoj nesreći. Marcia Cross za njihovu suradnju kaže da je blagoslov.

Richard Burgi, poznatiji kao Karl Mayer iz "Kućanica", napušta  seriju. Nakon što na kraju pete sezone serije započne aferu s Bree Hodge (Marcia Cross), već u šestoj sezoni pogiba u avionskoj nesreći. Marcia Cross oduševljena je kolegom, a za njihovu suradnju kaže da je blagoslov.

- Voljela sam glumiti s njim, bio mi je kao TV-muž. Lijepo smo se slagali, radili s lakoćom... tako se na setu već dugo nisam osjećala - rekla je Cross.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:11 02.02.2010.

Serija za kmetove! ! !

Avatar banana država
banana država
19:19 02.02.2010.

kućanice su serija koju gledamo i ja i moj mužić... i to sa čašom martinija u ruci... konju e jesi kmet..

AG
Agramer198
06:42 03.02.2010.

Ne znam, je se nekak nisam našao u toj emisiji. Mene više veseli Rat u kući i Jezikova juha :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije