Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježio pratitelje

Luka Nižetić objavio emotivan video: 'Kad pogledam ovo, mogu reći samo jedno - najsretniji sam čovjek na svijetu!'

Foto: Promo
1/15
02.05.2022.
u 21:20

"Oko zasuzilo, srce zatitralo", "Ovaj spot je nešto posebno", "Suzice i ježurci od miline", "Divno", samo su neki od komentara. Javili su se i neki koji su poslali svoje snimke. „Ajme, mama i ja u spotu. Rasplakale se od sreće“, „Hvala ti na tome“, poručili su mu.

Pjevač Luka Nižetić (38) na svojem je Instagram profilu objavio video kojim je oduševio svoje pratitelje. Radi se o dijelu njegovog novog spota za pjesmu 'Zagrli život' koji je sastavljen od 300 privatnih snimki njegovih pratitelja. 

- Kad pogledam ovaj video mogu reći samo jedno - najsretniji sam čovjek na svijetu! Nije stalo sve, ni svi, za to bi bio taman jedan dugometražni film - započeo je te se svima zahvalio.

- Hvala svima koji su ustupili svoja privatna videa. Za cijelu vječnost kao i svima koji su sve ovo vrijeme dio mog života i čine ga sretnijim... Volim vas! Bio je izazov baratati s 300 videa u montaži - dodao je Luka te se zahvalio i svojim suradnicima. U videu su prikazane snimke iz obične ljudske svakodnevice, a onim videima koje je pjevač dobio pridodao je i neke svoje. 

Ovim potezom oduševio je svoje obožavatelje te nisu skrivali koliko ih je video raznježio. "Oko zasuzilo, srce zatitralo", "Ovaj spot je nešto posebno", "Suzice i ježurci od miline", "Divno", samo su neki od komentara. Javili su se i neki koji su poslali svoje snimke. „Ajme, mama i ja u spotu. Rasplakale se od sreće“, „Hvala ti na tome“, poručili su mu. 

Inače, Luka često dijeli stvari iz svoje svakodnevice tako da je nedavno svojim pratiteljima pokazao kako je otišao u trgovinu ujutro. Naime, Nižetić je bio u posjetu kod svoje sestre Petre u Americi, a pratiteljima je pokazao fotografiju nastalu ispred prodavaonice u kojoj je u kućno ogrtaču i papučama.

- Upravo zbog ovoga volim San Francisco - napisao je Luka u opisu fotografije ispod koje su mu se javili brojni obožavatelji. "Ovo je ludilo", "Super izgledaš", "U šlafroku po kavu i cimet tost!!!  Zakon!!", "Legendo", "Ti si takav car", bili su samo neki od komentara.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
23:57 02.05.2022.

Oj bože baci ciglu budi precizan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije