Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni trokut

Ljubica iz showa 'Ljubav je na selu': 'Bila sam kod Marka. Žao mi je Raseme'

Foto: RTL kolaž
1/4
18.03.2019.
u 09:00

Umirovljenica je otkrila da se nije zaljubila u Ljubu, ali je bila kod Marka koji ju je k sebi pozvao prijateljski. Rekla je kako je nakon emisije sa svima ostala u prijateljskim odnosima.

Umirovljenica iz okolice Varaždina Ljubica Turšćak osvojila je srce Ljube Bebića u showu ''Ljubav je na selu'' , no za RTL je otkrila da ipak nisu ostali zajedno. 

"Nismo se Ljubo i ja zaljubili, ni on u mene, ni ja u njega. Bilo je to jako lijepo prijateljstvo, ali ljubav se nije dogodila. Prerazličiti smo, nismo jedno za drugo“, rekla je Ljubica.

„Lijepo mi je bilo, dosta dobro iskustvo. Nažalost, nisam našla ljubav, ali prijateljstvo jesam“, kaže te dodaje:  „Ljubo je bio dobar domaćin, lijepo nas je ugostio“.

Otkrila je i s kim je ostala u kontaktu od farmera i kandidatkinja.

„Čujem se s Milom, Ksenijom, Rasemom… Uglavnom s ovim starijim curama. I čujem se s Ljubom i Markom jednom tjedno ili jednom u dva tjedna“, kaže  Ljubica.

Među farmerima se šuškalo o njezinu odnosu s Markom, no ona tvrdi da su samo prijatelji.

„Marko me prijateljski pozvao k sebi. Ja sam se čula s Rasemom, rekla sam joj to. Ona je rekla da više nije s Markom i da je sve u redu. Dobra sam si s njom, malo mi ju je i žao. Čujemo se. Pozvala me je k sebi, ali najvjerojatnije neću moći ići jer sam spriječena, no možda se nekad sretnemo“, rekla je.

Pogledajte koji su parovi otkrili da su zaljubljeni:

Ključne riječi

Komentara 2

MI
midea
10:01 18.03.2019.

zakljucak , emisije rađene samo radi reklama !

PA
pax5
09:45 18.03.2019.

Kada starci švisnu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije