Naslovnica Showbiz TV

Marko: 'Bio sam s drugom kandidatkinjom kad sam prekinuo s Rasemom'

"Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze", rekao je Skelin za RTL.HR.
15. ožujka 2019. u 15:38 6 komentara 68980 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/4

MarkoSkelin potvrdio je da su on i Rasema prekinuli nakon snimanja zadnje epizode showa 'Ljubav je na selu' te otkrio da je  završio s Ljubinom Ljubicom, a RTL-u je objasnio svoju stranu priče.

Ljubav je na selu Čula su se već i svadbena zvona i onda su Rasema i Marko sve iznenadili

"Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze", rekao je Skelin za RTL.HR  i dodao: „Sa svojom pokojnom suprugom sam bio u vezi godinu dana prije nego što sam se zaručio.“

Zla barbika Victoria iz showa 'Ljubav je na selu' ima novi imidž i otkrila je zašto nije došla u finale

Otkrio je i je li sada trenutno u vezi s LJubicom: "Nisam. Ja sam bio s njom iskren od A do Ž, rekao sam joj kakav sam i što očekujem od partnerice, a to je iskrenost. No, onda sam shvatio da mi je lagala. Ne bih o tome što mi je lagala", rekao je Marko i pojasnio: "Ja sam je volio i poštivao, ali ona nije bila iskrena i nije bilo smisla da nastavimo dalje. Sad smo prijatelji, isto kao što sam prijatelj s Rasemom i svima ostalima", rekao je Marko.

Ljubo iz showa 'Ljubav je na selu' otkrio kako zavodi žene:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Armagedon:

  Koliko ovi ljudi imaju godina 15 reklo bi se po ponašanju a već su skoro jednom nogom u grobu,... ili je sve to dio cirkuske predstave...

 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  "No, onda sam shvatio da mi je lagala. ...Sad smo prijatelji" - Marko, Marko, kako ti imaš puno prijatelja.

 • konstanta:

  E Marko, kako možeš biti prijatelj s nekim tko ti laže??