Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajni par

Ljubav traje 34 godine, a odnos čuvaju daleko od javnosti: Doris Dragović podijelila rijetku fotku sa suprugom Mariom

Split: Koncert Doris Dragović u sklopu 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
03.01.2023.
u 17:30

Upoznali su se 1989. godine u kafiću na splitskoj plaži Obojena, a pjevačica je svojedobno rekla kako ne bi to nazvala ljubavlju na prvi pogled jer u to ne vjeruje. Vole svoju privatnost čuvati za sebe pa je najnovija objava pjevačice Doris Dragović začudila njezine obožavatelje

Jedan od najdugovječnijih parova naše estrade svakako čine splitska pjevačica i kraljica Torcide Doris Dragović (61) sa suprugom Mariom Budimirom (58). Njihova ljubav traje već 34 godine, a 33 od toga su u braku. Samozatajni par voli držati svoju privatnost i ljubav dalje od očiju javnosti, no pjevačica je sada odlučila napraviti nešto što ne radi često, a to je objaviti zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu. Ne dijeli često fotografije no napravila je iznimku te je podijelila fotografiju s jednog događanja u Splitu na kojemu su oboje bili.

- Kad se duše spoje - napisala je u najnovijoj objavi, a pored toga ostavila je i dva emotikona srca - jedno u crvenoj i jedno u plavoj boji. 

Upoznali su se 1989. godine u kafiću na splitskoj plaži Obojena, a pjevačica je svojedobno rekla kako ne bi to nazvala ljubavlju na prvi pogled jer u to ne vjeruje. "Na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav događa se polako kasnije, kroz vrijeme...", priznala je pjevačica. Veza je okrunjena brakom u travnju 1990. godine u crkvi svetog Ante na Poljudu, a svadbeno slavlje priredili su u splitskom restoranu Mak. U rujnu iste godine postali su roditelji sina Borne.

"Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati", rekla je o suprugu jednom prilikom. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 9

VA
vadis1
22:09 03.01.2023.

Doris je u mladosti hodala s Arkanom. Volila je Beogradske zestoke momke. Doduse tada Arkan nije bio tako poznat. U to doba on je ubijao po iseljenistvu za UDBU.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:45 03.01.2023.

Kod Doris je uvijek bilo prometno.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:41 03.01.2023.

Lijepo. Sretno vam i dalje u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije