Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samostalna

Lily Collins: Tata Phil nije povukao veze da postanem glumica

'lily'
''
10.08.2013.
u 09:00

Kći slavnog glazbenika glumi u "Gradu od kostiju", a na snimanju ovog filma se i zaljubila Lily

Clarissa 'Clary' Fray (Lily Collins) otkad se sjeća živi mirno u Brooklynu, no odjednom počinje viđati zapanjujuće i naizgled nemoguće stvari; istovremeno, njezina majka nestane. To je ukratko radnja filma "Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju" koji u kina dolazi 22. kolovoza i u kojem 24-godišnja Lily Collins igra glavnu žensku ulogu.

Kći glazbenika Phila Collinsa i njegove druge supruge Jill Tavelman, filmski svijet osvojila je prije dvije godine ulogom Snjeguljice u istoimenu filmu, ali prve glumačke korake napravila je puno ranije, kao dvogodišnjakinja, u jednoj BBC-jevoj seriji.

– Tata mi nikada nije pomogao da ostvarim ono što želim, nije zvao svoje prijatelje da me preporuče nekome – rekla je Lily nedavno u jednom intervjuu. Kada joj je trebao savjet, obratila bi se mami Jill za koju kaže da je njezin osobni guru kada joj trebaju modni, ljubavni ili poslovni savjeti. Lily je u vezi s glumcem Jamiejem Campbellom s kojim se upoznala tijekom snimanja "Grada kostiju".

– Nije čudo što se ljudi zaljubljuju tijekom snimanja. S osobom s kojom glumite provodite 24 sata i morate je upoznati – objašnjava Lily. Ipak priznaje da nije nimalo romantično ni ugodno ljubiti se na setu jer su oči cijele filmske ekipe uperene u vas. To što njezin privatni život više nije samo njezin, ne smeta joj. – Bila sam svjesna toga čim sam se upustila u ovaj posao i ne pravim probleme kada vidim da me fotografi slikaju na ulici – rekla je Lily.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije