Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak nepažnje

Liječnička intervencija na Farmi! Jasmina ozlijedila krava

Foto: Nova TV
1/3
01.11.2018.
u 15:15

Iako se na početku nije činilo da je ozljeda ozbiljna, ostatak dana Jasmin je proveo u krevetu u bolovima.

Čini se kako Jasminovim nezgodama s kravama nema kraja. Nakon što je već par puta osjetio silinu njezina udarca, ovoga puta, izgleda, stvar je malo ozbiljnija. Naime, dok je s Kristinom ranom zorom u štali muzao kravu, trenutak nepažnje bio je dovoljan za ozljedu – krava ga je nogom udarila u ruku. Iako se na početku nije činilo da je ozljeda ozbiljna, ostatak dana Jasmin je proveo u krevetu u bolovima.

Na farmu je odmah stigla dežurna liječnica kako bi ga pregledala. Liječnica mu je dala terapiju protiv bolova, a svojim dužnostima moći će se vratiti za nekoliko dana. „Musti kravu je opasan posao, to je samo jedna sekunda u pitanju da lupi ili nešto polomi.

Foto: Nova TV

Već su počeli iza leđa pričati kako ja dobro ne muzem krave, a sad ćemo vidjeti tko će drugi musti pa neka mi se javi“ komentirao je Jasmin nakon doktoričinog odlaska.  

Dok je doktorica pregledala Jasmina, glavno pitanje među farmerima bilo je tko će ga sada zamijeniti, a čini se kako nitko od farmera nije oduševljen tom idejom. Čiji će sada zadatak biti musti kravu, ostaje nam za vidjeti.

Pogledajte i gdje su i što rade zvijezde prvog hrvatskog realityja.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jojoja
19:37 01.11.2018.

Jel se oporavio do danas? S obzirom da je to prošlogodišnja vijest... 👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije