Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio odmor

Liam Gallagher početkom godine osniva novi rock bend

oasis
AFP
27.10.2009.
u 18:15

Liam Gallagher, zločesti dečko britanske glazbene scene, najavio je da je prošlo vrijeme tugovanja za Oasisom. Liam se, kaže, zaželio posla, a cijela stvar se pokreće početkom sljedeće godine kada će osnovati novu grupu.

Liam Gallagher, zločesti dečko britanske glazbene scene, najavio je da je prošlo vrijeme tugovanja za Oasisom. Liam se kaže zaželio posla, a cijela stvar se pokreće početkom sljedeće godine, kada će osnovati novu grupu.

Nakon što je u kolovozu "zatvorena knjiga" pod radnim nazivom Oasis, Noel je rekao da nastavlja samostalnu glazbenu karijeru, a njegov brat ipak ide drugim putem.

- Ne želim početi samostalnu karijeru, želim biti u grupi. Sada mogu raditi različite stvari, ali to što ću raditi sasvim sigurno će biti rock 'n' roll - istaknuo je Liam Gallagher.

Bivši frontmen Oasisa ipak se zaželio malog odmaka od glazbe. Malo se odmarao i uživao, ali ipak ne može bez glazbe.

- Za sada se odmaram kod kuće, daleko od glazbe, a kad se odmorim, počet ću raditi nešto novo početkom sljedeće godine - poručio je mlađi brat Gallagher.

Kultni bend iz Manchestera osnovan je 1991. godine, prodao je više od 70 milijuna albuma diljem svijeta, pokupio sve važnije glazbene nagrade, a prije dva mjeseca braća su odlučila da je vrijeme da svaki krene svojim putem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije