Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlači pažnju

Lanu obasipaju komplimentima! Pjevačica obukla jednodjelni kupać i napravila pomutnju

Foto: Instagram
1/4
12.07.2020.
u 09:00

Pjevačica je u izazovnom kupaćem kostimu snimila novu kampanju za svoj brend La Piel.

Ljetna sezona koncerata ove godine neće biti bogata nastupima jer situacija s koronavirusom i dalje se nije dovoljno smirila, pa neki naši glazbenici ovo vrijeme koriste za snimanje novih pjesama ali i za projekte koji su im bili hobiji pa su se pretvorili u posao. Lana Jurčević svoju energiju je usmjerila na svoj brend La Piel i u jeku pandemije kada je vladala nestašica dezinficijensa ona je sa svojim brendom izbacila dezinficijense, a odlučila je kako će prihodi od prodaje dezinficijensa ići za potrebe bolnica.

1/8

Lana je sada krenula s kampanjom proizvoda iz ljetnog asortimana i snimila je neke promo fotografije u kojima je u kupaćem kostimu. Kao i uvijek Lana izgleda odlično u kupaćem kostimu, a fotografija koju je objavila izazvala je hrpu reakcija i komplemenata na račun njezinog izgleda. Jednodijelni kupaći kostim sa zmijskim uzorkom sigurno se nalazi na listi želja za ovo ljeto mnogim damama, a Lani stoji savršeno.

- Curo izgledaš savršeno. Top! Boginja Kleopatra u novoj povijesti....Opa wow tigrica Lana. Izgledaš fantastično. Božanstvena si. Najljepša si dušo. Ona je bomba. Prelijepa i izazovna - dijelili su obožavatelji pjevačici komplimente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE YOU ALL ☀️❣️ ___________ 📸@srecko_rundic za @la_piel ❣️

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anlaser
anlaser
11:12 12.07.2020.

Cura (36) izgleda kao metak ! Šta metak , kao dva metka ! Svaka čast .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije