Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijet može odahnuti

Mlada zvijezda konačno priznala: Imam filere u usnicama, to je moja nesigurnost!

Kylie jenner
Foto: Instagram
1/6
07.05.2015.
u 07:44

Nakon mjeseci spekulacija, konačno je Kylie Jenner potvrdila svoju najlošije čuvanu tajnu - njene usne nisu prirodne

Nakon mjeseci spekulacija, konačno je Kylie Jenner potvrdila svoju najlošije čuvanu tajnu - njene usne nisu prirodne.

Mlada zvijezda showa 'Keeping Up with the Kardashians' progovorila je upravo u toj emisiji o svojim usnama. Na to ju je natjerala sestra Khloe, koja je prva komentirala situaciju oko usnica koje su zaludjele svijet. - Kylie je odlučila malo povećati usnice i mislim da nema ništa loše u tome. No, mislim da ako si nešto napravila, u redu je nositi ses time. Ako izbjegavate pitanja, ispast ćete lažljivica - rekla je Khloe. Kylie nakon toga i sama priznaje.

- Imam privremene filere u usnicama, to je jedna moja nesigurnost i to sam htjela napraviti. Željela sam priznati što sam napravila, no ljudi su me toliko osuđivali da sam malo šetala oko istine. Nisam lagala - rekla je 17-godišnja reality zvijezda. Kontroverzna Kylie nije nema problema samo s usnicama, već i sa svojom ljubavnom vezom. Iako još maloljetna, ljubi 25-godišnjeg repera Tygu, zbog čega je njezina obitelj na meti kritika. Svi, naime, smatraju da je Kylie još uvijek dijete te da nema potrebe da toliko brzo ulazi u svijet odraslih.

>>Kolektivno unakažavanje: Tinejdžeri žele usnice kakve ima Kylie Jenner

>>Justin Bieber proveo subotu navečer s mladom Kylie Jenner

Komentara 1

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
11:19 07.05.2015.

ja sam odlucio povecat pekpim i to cu napravit upravo sadaaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije