Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Kim Kardashian: Vjenčanje i razvod u samo 72 dana

kim kardashian
pixsell
01.11.2011.
u 10:06

Kao razlog razvoda navedene su nepomirljive razlike, a navodno se par nije mogao dogovoriti gdje će živjeti.

Potkraj kolovoza Kim Kardashian stala je pred oltar sa svojim odabranikom, košarkašem Krisom Humphriesom i na glamuroznom vjenčanju izrekla sudbonosno i vječno “da”. Doduše, njena vječnost trajala je cijela 72 dana. Zadnjeg dana listopada Kim je objavila kako je nakon dugog razmišljanja zaključila da će biti najbolje da se Kris i ona rastanu.

– Nadam se da svi razumiju da ovo nije bila nimalo laka odluka. Mislila sam da će moj brak trajati zauvijek, ali nekada stvari ne ispadnu onako kako smo planirali. Ostat ćemo prijatelji i jedno drugome želimo sve najbolje – rekla je zvijezda reality showa “Keeping up with Kardashians” i time stala nakraj višetjednim medijskim nagađanjima da u braku starlete i košarkaša ne cvjetaju ruže. Navodno se par nije mogao dogovoriti gdje će živjeti. Kim je htjela zasnovati obitelj u Los Angelesu, a Kris je svoj dom zamislio u Minnesoti. Izvor je rekao za jedan američki časopis da je Kim cijeli vikend provela plačući pokušavajući donijeti ispravnu odluku.

 Ovim potezom brak Kim Kardashians ušao je u kategoriju najkraćih hollywoodskih brakova, no teško će itko s trona zbaciti Britney Spears, čiji je brak s Jasonom Alexandrom trajao dva dana. Za brakorazvodnu parnicu Kardashian je angažirala poznatu odvjetnicu Lauru Wasser čiji su klijenti bili Maria Shriver, Angelina Jolie, Ryan Reynolds i Britney Spears. S obzirom na Kiminu sklonost izazivanju medijske pažnje, nema sumnje da će tijekom parnice biti i te kako zanimljivo 

Ključne riječi

Komentara 4

FE
Felicijen
10:58 01.11.2011.

Da li ona njega uopće vidi kad je oblačno i magla ?

RR
red_rad_disciplina
12:10 01.11.2011.

Jučer je oko 13:45 krava ljubica vlasnika K.P. nakon obilnog obroka napravila tolko ogromno govno da je vlasnik pognojio 1 hektar zemlje s njim.

OB
-obrisani-
13:10 01.11.2011.

dobra za guženje i to je sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije