Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo razočaranje

Khloe je shrvana, samo par dana prije poroda dečko ju je prevario

Foto: Instagram
1/4
11.04.2018.
u 11:04

Kamere su snimile Tristana Thompsona u zagrljaju dvije djevojaka u jednom klubu, a kasnije je snimljen kako s nepoznatom brinetom ulazi u jedan hotel.

Nekoliko dana prije rođenja svog prvog djeteta Khloe Kardashian prolazi kroz najteže dane.

Američki mediji prenose informaciju kako je njen zaručnik Tristan Thompson uhvaćen u preljubu. Košarkaša su posjetitelji jednog kluba snimili kako se grli i ljubi s dvije nepoznate djevojke. Kamera ga je snimila kako se s jednom ljubio, a druga ga je privila u zagrljaj.

Tristan je u jednom trenutku shvatio kako posjetitelji kluba snimaju sve što se događa i na glavu je stavio kapuljaču, ali kamere su sve snimile. S nepoznatom brinetom 27-godišnjak je kasnije otišao u jedan hotel, piše TMZ koji ima sve detalje i snimke ovog preljuba. 

Tristan ima problematičnu ljubavnu prošlost koja bi se mogla ponoviti i s Khloe. Naime, bivšu djevojku Jordan Craig je košarkaš ostavio dok je bila trudna i njihov sin je rođen u prosincu 2016. godine. Khloe nije komentirala ništa, kao ni ostali članovi njene obitelji. Ovo nije prvi put da se Khloe susreće s preljubom, slično iskustvo priuštio joj je i bivši suprug Lamar Odom, a njoj bliski prijatelji kažu da je shrvana i ne vjeruje da joj se to opet događa. 

1/6

Komentara 1

ME
Menjik
12:21 11.04.2018.

šok i nevjerica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije