Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema informacija

Kate Middleton nitko nije vidio od Božića, a društvenim mrežama kruže lude teorije

Foto: Reuters/Pixsell
1/17
29.02.2024.
u 17:30

Naime, jedna od teorija je da je princeza išla na operaciju podizanja stražnjice, da se razvode, da William pije pa čak i da je oteta. Dio britanaca je ljut jer se njeno zdravstveno stanje toliko taji, a neki komentiraju i da Meghan Markle ne bi imala takvu zaštitu.

Princeza od Walesa Kate Middleton (42) početkom se veljače vratila kući u Windsor iz bolnice gdje je bila na operaciji abdomena. Palača je dan nakon operacije princeze objavila da je ona u privatnoj klinici u Londonu te da će nakon dva tjedna boravka u bolnici biti puštena na kućnu njegu gdje mora odmarati još dva ili tri mjeseca. O stanju princeze bili su kratki te kazali da se ne radi o karcinomu i da će više informacija zadržati tajnima kakao se njezina djeca ne bi zabrinula. Dodali su i da je operacija bila uspješna. No Kate nitko nije vidio od Božića, a nije se javila ni na društvenim mrežama gdje često objavljuje slike svoje djece. Kraljevska obitelj ne dijeli informacije o njenom zdravlju, a ljudi na internetu zadnjih par dana ne perstaju s teorijama što joj se dogodilo, te neke graniče s ludilom. Naime, jedna od teorija je da je princeza išla na operaciju podizanja stražnjice, da se razvode, da William pije pa čak i da je oteta. Dio britanaca je ljut jer se njeno zdravstveno stanje toliko taji, a neki komentiraju i da Meghan Markle ne bi imala takvu zaštitu. 

- Kada je novac poreznih obveznika mislim da javnost ima pravo znati. Nemoj biti princeza ako ne želiš da se znaju detalji iz tvog života - bio je jedan od komentara. 

Jjavnost je dobila jako malo novih detalja zbog čega su zabrinuti, a dodatno ih brine i dužina princezinog boravka u bolnici i opravka koja upućuje da se radi o nečem ozbiljnijem, iako je princezina operacija bila planirana. 
Kate je ranihje ovog mjeseca sa suprugom, princem Williamom i njihovo troje djece otišla na odmor između dva školska polugodišta na imanje Sandringham u Norfolku, gdje se i kralj oporavlja.

"Catherine se dobro oporavlja. Veselila se promjeni okoliša te će se moći opustiti u Norfolku dok se djeca zabavljaju s Williamom", rekao je prijatelj vojvotkinje za Daily Mail.
I dalje je nepoznanica što je točno dovelo do operacije abdomena, kao i kojem je operativnom zahvatu zapravo podvrgnuta. Ništa manje javnost zanima i zašto se sve drži u najvećoj tajnosti, do te mjere da čak ni njezini suradnici nisu imali pojma što se događa s Kate. Naime, Page Six piše kako Kate i princ William željeli su zadržati i zaštititi princezinu privatnost, zbog čega ni princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5) nisu dolazili u privatnu londonsku bolnicu u posjet majci, već su s njom održavali kontakt putem videopoziva.

VEZANI ČLANCI: 

Misterija o kojoj mnogi razmišljaju je i kako je princeza uspjela izaći iz bolnice da je zaobišla znatiželjne fotografe. O tome kako je Kate neopaženo napustila bolnicu u podcast emisiji ' A Right Royal' progovorio je kraljevski fotograf James Whatling, koji je istog dana bio u Londonskoj klinici kako bi snimio izlazak kralja Charlesa. U novoj epizodi Whaitling je istaknuo kako je Kate vrlo vjerojatno napustila bolnicu u običnom automobilu i na taj način izbjegla vojsku fotoreportera.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

U međuvremenu, njezina osobna asistentica Natasha Archer - koja je bila jedina članica Kateina tima koja je fotografirana na dan odlaska - također je snimljena za volanom drugog automobila, prevozeći nekoliko cvijeća, biljaka i vrećica s darovima. Pojedini sugeriraju da je možda ležala nisko (metaforički) u stražnjem dijelu automobila svoje osobne asistentice Natashe Archer.

"Sve što su stvarno trebali učiniti bilo je staviti princezu od Walesa u automobil koji nije bio baš prepoznatljiv kao kraljevski", teorija je fotografa Jamesa Whatlinga o tome kako se Kate iskrala iz bolnice.

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Komentara 3

Avatar Aurel
Aurel
20:01 29.02.2024.

kako ju nitko nije vidio??? pa bila je jučer u konzumu na kvatriću...

MI
mihael13
10:08 01.03.2024.

baš sam htel i reči da sad znam zakaj nemrem spavati

EB
EBERT
20:38 29.02.2024.

Stvarno je to udarna vijest.Sad znam zašto ne mogu spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije