Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljna kolekcija

Maja Šuput pokazala svoj ormar, mnoge Hrvatice sanjaju o takvom: 'Mogu li izabrati nešto?'

Foto: Instagram
1/16
29.02.2024.
u 12:58

Na slikama se vidi brdo cipela i nakita koje je kupila, sakupila i čuvala tijekom godina, a u komentarima joj mnoge žene zavide na kolekciji.

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput redovito s prijateljima na društvenoj mreži Instagram dijeli detalje iz svakodnevice, a ovaj put je podijelila slike iz svog ormara. Na slikama se vidi brdo cipela i nakita koje je kupila, sakupila i čuvala tijekom godina, a u komentarima joj mnoge žene zavide na kolekciji.  - Mogu li izabrati nešto? - samo je jedan od komentara na objavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Maja se ponekad na Instagramu prisjeti i uspomena iz prošlosti, kako je bilo i prije nekoliko dana.
Pjevačica je podijelila dosad neviđenu fotografiju iz djetinjstva na kojoj ima desetak godina. Tu fotografiju pokazala joj je majka kod koje je bila na nedjeljnom ručku. 

VEZANI ČLANCI: 

"Bloom ne treba rodni list... kažu da se vidi čiji je..", napisala je pored fotografije koju je objavila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Inače, mnoge posebno veseli kada otkrije dogodovštine preslatkog sinčića Blooma. Na Instagramu je tako nedavno pokazala Blooma u pilotskoj uniformi i potencijalno  otkrila njegovo buduće zanimanje. - Samo avioni... Pilot Bloom - napisala je pjevačica uz objavu na kojoj se vidi kako Bloom vješto upravlja 'avionom'.  

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Pjevačica svakodnevno objavljuje fotografije svog sina na društvene mreže, a u komentarima ispod posljednje mnogi su bili oduševljeni njegovim outfitom. Tako su mnogi primijetili i Bloomove čizmice Dr. Martens, kojima je cijena otprilike sto eura. - Uživamo u svakom koraku - napisala je pjevačica poznata po svojoj zaraznoj pozitivnoj energiji te otkrila da su fotografije nastale u Puli. 
Podsjetimo, Maja je nedavno objavila i fotografije na kojima je pokazala kako je u bazenu i jacuzziju uživala sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim. Iduće jutro oko osam sati i trideset minuta u hotelsku sobu ušetao je Bloom koji je uzeo kolačić s tanjurića i zaprljao se čokoladom. - Dobro jutro mama - rekao je Maji, a  ona ga je snimila u preslatkoj pidžami te je sve objavila na Instagram pričama. U sobi je sve bilo podređeno malenom Bloomu pa su se tako na televiziji vidjeli i crtići koje on obožava gledati. 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Komentara 3

LJ
Ljeto2023
13:49 29.02.2024.

A gdje je svemirac Bloom?

Avatar Moodleen
Moodleen
13:24 29.02.2024.

Prošlo je podne i tek sad danas o ovoj! Nemre to tak, budu se "susedi" rasrdili. Pod hitno nadoknaditi sa 3-4 prijovičke...

JO
JovanC
13:01 29.02.2024.

Koliko moras bit bolestan i nastran da se hvalis robom koju imas u ormaru? Bog ne voli bahate, doci ce vrag po svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije