Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi brak

Jedan od najpoznatijih redatelja oženio dvadeset godina mlađu manekenku

Vjennčanje Quentina Tarantina
Foto: Profimedia
1/4
30.11.2018.
u 09:15

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i obitelj

Pedestpetogodišnji američki redatelj i scenarist Quentin Tarantino izrekao je sudbonosno 'da' po prvi put.

Kako prenosi Mirror, oženio je dvadeset godina mlađu manekenku i pjevačicu Danielu Pick. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i obitelj. Među uzvanicima su bila i poznata imena svjetskog glumišta poput Tarantinove muze Ume Thurman , Brucea Willisa te Samuela L. Jacksona.

Tarantino i Daniela upoznali su se 2009. na promociji njegovog filma 'Nemilosrdni gadovi'. Iako su vezu u međuvremenu prekidali, par se na kraju ipak ponovno zbližio te. Jedan od najpoznatijih redatelja današnjice svoju je 20 godina mlađu djevojku zaprosio lani. Ovo je Tarantinu prvi brak, ali i mladoj manekenki.

Redatelj je nedavno objasnio zašto u prijašnjim vezama nikad nije razmišljao o ženidbi, iako je bio u ozbiljnim ljubavnim vezama. -Kad snimam film, ne radim ništa drugo. Sve se vrti oko filma. Nemam ženu, nemam djecu. Ništa mi ne smije smetati - rekao je Tarantino.

Pogledajte kako vam slavna trenerica pokazuje kako skinuti posljednja tri kilograma: 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
12:05 30.11.2018.

Ona je oženila njegovo bogatstvo i slavu a ne njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije