Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna majka

Janica Kostelić nakon mnogo vremena progovorila o sinu Oskaru

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
04.03.2020.
u 09:01

Otkako je prije godinu dana postala majka, Janica Kostelić potpuno se povukla iz javnog života. Sada je ipak odlučila dati intervju za HRT u kojem je progovorila o uspjehu Filipa Zubčića, ali i o sinu Oskaru.

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić u posljednje vrijeme živi poprilično samozatajno. Otkako je prije godinu i dva mjeseca postala majka dječaka Oskara, Janica se potpuno povukla iz javnog života i posvetila majčinstvu. Nakon dosta vremena ipak je dala intervju za HRT u povodu uspjeha Filipa Zubčića, a osim o talentiranom skijašu, otkrila je i pojedinosti iz privatnog života.

1/6

Filip Zubčić veliki je radnik i izuzetno je zaigran, što mislim da je super samo je sad malo odrasliji i vjerujem da može tu svoju zaigranu stranu staviti pod kontrolu kad je potrebno. Mislim da treba imati sreće, ako si dovoljno uporan uspjeh je nusproizvod pravilno organiziranog djelovanja – rekla je Janica Kostelić. Mirni Zidarić, koja ju je intervjuirala, otkrila je i kako će njezin sin Oskar ipak još malo pričekati kako bi mu naša uspješna skijašica prenijela svoje znanje na snijegu.

Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – kazala je Janica. Na pitanje kako je biti majka, tek je kratko sa smiješkom odgovorila: "Super."

Progovorila je i o političkoj sceni za koju je rekla da joj ne nedostaje, a dotakla se i Novaka Đokovića kojem je nedavno ponudila skijaške lekcije nakon što je on u intervjuu izjavio kako bi volio upoznati Kosteliće. – Kad ćemo na skijanje? – napisala je Janica na Twitteru, no odgovor od trofejnog skijaša do sada nije stigao.

– Odgovor nisam dobila. Novak je oduvijek meni bio sportaš i, po onome što se vidi u javnosti, pozitivna i šaljiva osoba, a u drugu ruku vrlo ozbiljan u onome čime se bavi, tako da bih ga voljela upoznati – kazala je Janica.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar southman
southman
09:16 04.03.2020.

Kad se sjetim onih uličara koji su je vrijeđali i napadali !?

Avatar lola lola
lola lola
09:29 04.03.2020.

Bravo Janice, ti si primjer da single mama moze skroz dobro odgajati dijete / djecu i ne mora se umarati kojekakvim moralistima!

ČU
čunga
11:37 04.03.2020.

Kaj je LOLA LOLA kaj si i ti samohrana majka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije