Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči eurosonga

Srpska predstavnica progovorila nakon seks skandala o kojem bruje mediji

Sanja Vučić
Foto: Instagram
1/7
03.03.2020.
u 20:14

Prije četiri godine, Sanja Vučić, jedna od srpskih predstavnica na Eurosongu, nastupila je na istom natjecanju i izazvala pravu pomutnju.

Nakon što su u nedjelju odnijele pobjedu na srpskoj Beoviziji, bend Hurricane i njihova pjesma "Hasta la vista" zasjenila je jedna od triju članica - Sanja Vučić. Naime, ona je prije četiri godine nastupila na Eurosongu s bendom ZAA, a tada je digla prašinu zbog navodnog seks skandala o kojoem su se raspisali britanski mediji.

Sanja Vučić
1/8

Uoči njezina prvog nastupa na Eurosongu srpski mediji raspisali su se o navodnom seks-skandalu s britanskim predstavnikom Joeom Woolfordom kojeg je, kako se pisalo, pokušala osvojiti pozvavši ga u svoju hotelsku sobu. Vučić je nakon svih napisa u medijima odlučila prokomentirati cijelu situaciju za srpski Kurir.

Prisjetite se svih pobjednika Dore.

- On stvarno nije moj tip...Pogledajte mog dečka i usporedite ga sa Joeom, to nije to. Mi smo se družili tamo, provodili smo vrijeme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu...ja sam takva, druželjubiva - rekla je Sanja ističući kako se stvari nisu dogodile onako kako to silni mediji prenose.

- Joe ima taj baby face, onako kao dijete. Ne sviđaju mi se takvi muškarci - dodala je pjevačica.

Podsjetimo, Cijela priča došla je i do britanskog The Suna koji je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu. Iako je Joe uspio odoljeti njezinim čarima, ona ga je nastavila progoniti.

Sanja Vučić
1/10

Daily Star sve je nazvao ''eurovizijskim seks-skandalom'', a pisalo se da su i organizatori bili šokirani njezinim ponašanjem. – Sanja je cijelo vrijeme napadala Joea. Opsjednuta je njime – tvrdio je jedan izvor. Druge dvije djevojke nisu izazvale toliko medijske pozornosti.

Ivana Nikolić poznata je u svijetu modernog plesa i glazbe. Prvi put se na sceni pojavila u beogradskoj areni s jugoslavenskim zvijezdama ’90-ih. Surađivala je s Jala Bratom na pjesmi ''Mlada i luda''.

I Ksenija Knežević također dolazi iz glazbene obitelji. Njezin je otac popularni crnogorski glazbenik Knez. Kao mlada sudjelovala je na raznim dječjim festivalima, a iza nje je i nastup na Beoviziji na kojoj se prvi put predstavila kao srednjoškolka s pjesmom Magija. Prije Hurricanea nastupala je s grupom Sevdah Baby.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije