Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on ne želi priznati

Veliki skandal slavnog Oskarovca, optužen za silovanje 14-godišnjakinje: 'Bilo je užasno bolno'

Foto: Profimedia
1/3
03.03.2020.
u 21:56

Riječ je o Seri Johnston, nekadašnjoj dječjoj zvijezdi. Ona ga je optužila te iznijela uznemirujuće detalje silovanja.

Američki glumac Timothy Hutton koji je dobio Oscara za ulogu u filmu Obični ljudi iz 1980. optužen je da je silovao 14-godišnju djevojčicu prije 37 godina u Vancouveru.

Riječ je o Seri Johnston, nekadašnjoj dječjoj zvijezdi. Ona ga je optužila te iznijela uznemirujuće detalje silovanja. 
Kazala je kako ga je upoznala u lokalnom kafiću u Vancouveru gdje je bila sa svoje dvije prijateljice dok je on snimao film 'Iceman'.

Grupa prijatelja pridružila se djevojkama, kojima je imponirala činjenica da je za njih zainteresiran glumac koji je tada već osvojio Oscara. Nakon kafića zabavu su nastavili u hotelu, gdje se sve otelo kontroli. 

- Približavao mi se sve bliže, milovao mi noge. Znala sam i mislila si: 'Ovo nije dobro, neće biti dobro'- opisala je Johnston.
Hutton ju je nagovorio da s njim i njegovim prijateljem ode u spavaću sobu  gdje su je skinuli, a glumac ju je silovao.  "Bilo je užasno bolno. Molila sam ga da prestane. Zastrašujuće, apsolutno zastrašujuće".

Timothy tvrdi da nije nikada upoznao Seru, a angažirao je dvije odvjetničke kuće kako bi se nosio s njezinim optužbama. Želi dokazati da je Johnston sve izmislila kako bi ga uništila, te da za svoje tvrdnje nema dokaza. 

No ipak, novinarima su svoju stranu priče ispričale i dvije žene koje su bile u hotelskoj sobi sa Serom. Kazale su kako nisu reagirale jer su mislile da je bivša dječja glumica pristala na seks

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:03 04.03.2020.

Sram te bilo.Bila je dijete.Imas li djecu?

Avatar Edgedancer
Edgedancer
22:19 03.03.2020.

Nakon 37 godina "ona je progovorila"... pa iako joj je imponiralo... iako je s njim i prijateljem svojevoljno otišla u sobu... iako prijateljice nisu na njoj primjetile nikakvu traumu.... njoj je bilo bolno i sad to treba naplatiti! ...... no comment...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije