Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne bi je prepoznali

Izbrijana glava i tetovaža: Lucija Lugomer objavila fotku staru 10 godina i mnoge ostavila u čudu

Foto: Instagram
1/9
03.03.2020.
u 13:41

"Jedan dan pojavila se doma s pola izbrijane glave, tetovaža jedna pa druga, piercing na nosu bez suglasnosti roditelja i sve to poskrivećki... Sve je to 'bila' Lucija", napisala je Lugomer na svom Instagramu.

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer prisjetila se prošlih vremena. Lucija, koja je nedavno postala majka dječaka Leona, na svom je Instagramu objavila staru fotografiju i pokazala kako je izgledala prije 10 godina.

"Lucija. Cura koja je obožavala crtati, svirati klavir, nositi starke, izlaziti sa svojim curkama. Sve što vole mladi kako bi naši rekli. Više od svega obožavala je proučavati šminku, ali nikada nije imala novaca za upisati neki tečaj te joj je sinkronizirano plivanje bilo život. Škola i ne baš. Također, voljela je svom tati raditi probleme. Jedan dan se pojavila doma s pola izbrijane glave, tetovaža jedna pa druga, piercing na nosu bez suglasnosti roditelja i sve to poskrivećki... Sve je to 'bila' Lucija", napisala je Lugomer.

1/10

Otkrila je i kako je tada imala problema sa samopouzdanjem. "Lucija je također bila izrazito nesigurna, tražila je svoj identitet po cijelom tom putu, ali ono što joj nikada ne bih zamjerila jest pogled na život. Ona je bila drama queen svoje vrste, ali i dalje uvijek nasmijana, raspoložena i zainteresirana! Ma nije bilo te žurke za koju nije bila spremna, samo da se ide i samo da se vidi i doživi! Ok, ok, ovo sa žurkama i dan danas je tako – vi koji me znate znam da sada kimate glavom. Uz to dodaj lošeg dečka pored nje, pokojeg spašenog psa s ceste i VOILA! Eto vam Lucije!" poručila je Lucija koja je danas primjer mnogim mladim djevojkama koje robuju stereotipima savršenstva koje im nameće današnje društvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

"Voljela bih od sveg srca kada bi mogla tu istu Luciju zagrliti toliko jako i na toliko dugo dok god sve rane ne bi nestale. I je, u pravu su ljudi kada vele da ‘'bez onoga staroga ti nikada ne bi bio sadašnji ti’' jer bez obzira na to što više nemam piercing u nosu - rupica je i dalje tu. Bez obzira na to što više ne idem na sinkro-plivanje – najslobodnijom se osjećam u vodi. Bez obzira na to što više ne nosim starke – one su i dalje u mom ormaru. Bez obzira na to što danas imam pune ladice šminke i dalje se nisam zaboravila igrati. Bez obzira na pokoji slom živaca tog istog tate on mi je sada nesumnjivo najbolji prijatelj. Danas je Lucija majka, žena i prijateljica koja i dalje radi najbolje što zna. Vodi firmu, radi, stvara, pomaže, sluša, voli, obavlja, i ono najbitnije UČI! I nadam se da nikada neće zaboraviti tu najbitniju stavku u životu, a to je da je život sačinjen od cjeloživotnog učenja koje uključuje i pohvalu i praštanje – ponekad čak i to dvoje istovremeno. Jer jedino je to ona prava konstanta!  Pohvali kada osjetiš i oprosti kada je to jedini način. Ali ono, bez razmišljanja", zaključila je Lugomer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Edgedancer
Edgedancer
14:10 03.03.2020.

Što ove fotke s prstima u ustima poručuju? Inteligentna sam i odličan orator? Ili ovako izgledam oralno?

ST
Stručnjak
17:46 03.03.2020.

Kako su mi odvratne ove napola obrijane frizure.

MA
mare0801
14:59 03.03.2020.

kada se o sebi govori u trećem licu, onda Lucija koja sebe zove "Lucija" ima jaki poremećaj osobnosti, od narcisoidnosti ka gorim psihozama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije