Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila

Ivana Husar Mlinac progovorila o privatnom životu: Otkrila je zašto se svađala sa sestrom

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
05.10.2021.
u 08:00

"Malo imamo probleme s uzrastima, miješana nam je skupina pa ne znam kako bi to funkcioniralo, ali tko zna. Možda se okupe, ne znam, u nekom sportu ili nekoj disciplini gdje to neće biti važno", kazala je Ivana Husar.

Pjevačice Ivana i Marija Husar jedne su od najpoznatijih sestara na na domaćoj estradi. Ivana i Marija progovorile su o svojem odnosu, ali i o odnosu svoje djece.  

''Bratići se super slažu, dobra je razlika. Moja djeca sad su već velika i samostalna tako da u njima vide svoje uzore i moram priznati da su dobri babysitteri, jako se vole družiti sa svojim mlađim bratićima, to je uvijek opće veselje kad smo zajedno tako da je to zasad lijepo druženje i lijepi su to odnosi'' kazala je Ivana Husar za RTL Exkluziv te dodala da imaju male probleme s uzrastima jer se Ivanini sinovi Andrej i Toma baš ne žele družiti.  

"Malo imamo probleme s uzrastima, miješana nam je skupina pa ne znam kako bi to funkcioniralo ,ali tko zna. Možda se okupe, ne znam, u nekom sportu ili nekoj disciplini gdje to neće biti važno", prokomentirala je situaciju i nastavila: 

''Zapravo su jako slični meni i Mariji kada smo bile u toj dobi, stalno se svađaju. Tako da moj i Marijin odnos nije uvijek bio idiličan, imale smo mi svoje faze zbližavanja, svoje faze svađanja, ali ja mislim da je to potpuno normalno i zdravo, ali ja se stvarno nadam da će jednog dana imati lijep odnos kakav imamo Marija i ja", zaključila je. 

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

 

Komentara 3

AD
adminka
08:39 05.10.2021.

ahahahahahah, što da čovjek radi sa ovakvim informacijama? Čita li to iko dalje od naslova?

KA
kažemja
15:05 28.11.2021.

Dobra ova druga slika. Još da je malo podigla suknju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije