Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŽUPANJI

Indira podijelila energičnu snimku s nastupa: 'Ti si certifikat kvalitete izdržljivosti peta na čizmama'

Foto: PR
1/11
14.11.2021.
u 11:46

- Kad pevka poludi na pozornici - napisala je glazbenica te dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Glazbenica Indira Levak (48) na svojem je Instagram profilu podijelila video s nastupa u svojoj rodnoj Županji. U videu Indira izvodi pjesmu s kojom se predstavila na prošlogodišnjoj Dori „You Will Never Break My Heart', a nastup je popratila i energičnim plesom. U opis objave stavila je naslov pjesme, ali i svoje viđenje nastupa. „Kad pevka poludi na pozornici“, napisala je te dodala emotikone koji plaču od smijeha. 

U komentarima su joj se javili pratitelji. „Pozitiva, energija i radost! Samo naprijed i svaka čast“, „Koje ludilooo od energije“, poručili su joj. „Obožavam ovu ženu, obožavam ovu energiju, ritam, glazbu“, poručeno joj je u komentarima. „Bravo, obožavam tvoj ples, što bi rekli 'grmi'“, rekla joj je druga osoba, a dodali su i da je najbolja te mnoštvo srčeka.

Javili su joj se i kolege. „Poludiii“, kratko joj je napisala Neda Parmać, a Max Hozić imao je drugačije zapažanje. „Ti si certifikat kvalitete izdržljivosti peta na čizmama“, poručio joj je a ona se nasmijala. Inače, Indira je nastupila u šljokičastoj, srebrnoj haljini i visokim crnim čizmama na tanku petu.

Glazbenica na svojim društvenim mrežama često objavljuje snimke s nastupa te obavještava svoje pratitelje gdje putuje sljedeće. Indira ne krije koliko uživa u nastupima i uveseljavanju publike.

VIDEO Severina nam otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
12:11 14.11.2021.

Što je, je. Ima energije za 3 žene. Naša Tina Turner 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije