Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikona repa

Legendarni reper DMX (50) izgubio bitku za život, tužne vijesti potvrdila shrvana obitelj

Foto: PROMO
1/6
09.04.2021.
u 18:55

Slavni reper DMX prošle subote je hospitaliziran nakon predoziranja u svom domu u blizini New Yorka, otada je bio u vegetativnom stanju, izvijestili su doktori.

Proslavljeni reper DMX (50) izgubio je bitku za život samo tjedan dana nakon hitne hospitalizacije zbog predoziranja koje ga je ostavilo u vegetativnom stanju. Tužnu vijest o odlasku legende repa potvrdila je obitelj za People.

- Jako smo tužni što moramo priopćiti kako je danas naš voljeni DMX, pravim imenom Earl Simmons, zauvijek napustio svijet s 50 godina u bolnici White Plains. Kraj njega je bila obitelj nakon što je zadnjih nekoliko dana bio priključen na aparate za održavanje na životu posljednjih nekoliko dana - stoji u priopćenju obiteljii u kojem nadalje piše da se glazbenik borio do posljednjeg trenutka te da je svoju obitelj volio cijelim srcem, a oni slave svaki trenutak koji su s njim proveli.

FILE PHOTO: Rapper DMX exits the U.S. Federal Court in Manhattan following a hearing regarding income tax evasion charges in New York FILE PHOTO: Earl Simmons (C), also known as the rapper DMX, exits the U.S. Federal Court in Manhattan following a hearing regarding income tax evasion charges in New York City, U.S., July 17, 2017. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo BRENDAN MCDERMID
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Earlova glazba inspirirala je bezbrojne fanove u čitavom svijetu i njegovo nasljedstvo živjet će vječno. Cijenimo svu ljubav i podršku koju ste nam dali tijekom ovog neopisivo teškog vremena. Molimo vas poštujte našu privatnost dok tugujemo za našim bratom, ocem, ujakom i čovjeka kojeg svijet pozna kao DMX-a. Informacije o njegovom sprovodu objavit ćemo uskoro - završili su izjavu.

Podsjetimo, prošlog petka su DMX-a, repera i glumca iz filma "Romeo mora umrijeti" hitno su hospotalizirali nakon što je doživio srčani udar pod sumnjom da je to posljedica predoziranja. Zaprimljen je u kritičnom, odnosno vegetativnom stanju. Tada je pokazivao moždanu aktivnost, a u međuvremenu se javnosti obratio i njegov odvjetnik Murray Richman, koji nije htio potvrditi da se radi o posljedicama predoziranja te je kazao da nije siguran što je uzrokovalo srčani udar.

Reper poznat po hitovima poput „Party Up (Up In Here” ili „X Gon' Give It to Ya” u vegetativnom je stanju no pokazuje „aktivnost mozga”, rekli su izvor TMZ-u. 

Obožavatelji repera zabrinuli su se kad je Eric B. iz hip hop dua Eric B.& Rakim na Instagramu podijelio fotografiju sebe i DMX-a uz rečenicu: „molite se za mog brata DMX-a”.  Na molitvu za slavnog repera pozvali su i glazbenici Rick Ross, Missy Elliot i Big Freedia, kao i Oscarom nagrađena glumica Viola Davis, prenosi agencija dpa. 

Richman je u ponedjeljak obavijestio javnost kako je reper skinut s aparata za održavanje na životu te da diše samostalnost.

Njegova obitelj također je prekinula šutnju u ponedjeljak i obratila se obožavateljima kako bi im zahvalila na podršci u teškim vremenima, ali i zamolila da se nastave moliti za repera. Bdjenje za repera organizirano je izvan bolnice zbog ograničenja uslijed pandemije koronavirusa. 

"U petak navečer ... naš brat, sin, otac i kolega DMX, pravog imena Earl Simmons, primljen je u bolnicu White Plains, suočen s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Molimo vas da Earla/DMX-a i nas zadržite u svojim mislima, željama i molitvama, kao i da poštujete našu privatnost u ovim teškim vremenima", rekla je tada obitelj za People.

VIDEO Poznati su detalji o sprovodu princa Philipa

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:17 09.04.2021.

Izuzetno tužna vijest, kreten se predozirao...

Avatar vratar3
vratar3
00:57 11.04.2021.

astra zeneca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije