Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno neočekivano

Ida Prester pokazala veliku promjenu izgleda na društvenim mrežama. Komentari ne staju: 'Ma odlično'

Foto: Instagram
1/11
23.06.2022.
u 14:33

Ida, koja je inače godinama njegovala 'look' platinaste plavuše, odlučila je osvježiti imidž pa je kosu obojila u modernu pastelnu nijansu ružičaste boje.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester (43) na Instagramu je objavila fotku na kojoj se vidi da je promijenila boju kose. Ida, koja je inače godinama njegovala 'look' platinaste plavuše, odlučila je osvježiti imidž pa je kosu obojila u modernu pastelnu nijansu ružičaste boje. 

"Pink. Ma što možeš nositi uz pink kosu? SVE! Sretan početak ljeta svima koji slave!!!" napisala je Ida uz fotku koju je u samo nekoliko sati lajkalo više od 1000 ljudi. Brzo su počeli pristizati i komplimenti pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

"Ma odlično!", "Odlično ti stoji! P-R-E-D-I-V-N-O!!! Nema ljepše", "Predivna žena", "Ma lijepa si" pisali su joj pratitelji.  

Ida inače puno toga dijeli sa svojim pratiteljima pa je tako, nedavno, odlučila podijeliti i pomalo neugodno pitanje koje ju je upitao njezin petogodišnji sin Rio. Naime, Rio je majku upitao zašto ona ima grudi, na što mu je ona odgovorila da ih ima kako bi mogla proizvoditi mlijeko koje bebe piju, baš kao što su to pili on i brat Roko.

Rio je začuđeno reagirao na to da je on pio iz njezinih grudi te ju je nakon duge pauze upitao znači li to da žene koje nemaju muža nemaju grudi.

- Nemaju. Bar ja ne - humoristično je zaključila Ida u opisu objave.  Objava je pokrenula lavinu komentara majki koje su doživjele slična, ili ista, pitanja od svoje djece.  "Moj je pitao je li časne sestre isto imaju grudi", nadovezala se jedna pratiteljica, dok je druga zaključila da im "bez muža nisu ni potrebne".  "Prije 15 minuta sam vodila isti razgovor, po tko zna koji put, s jednim od moja dva trogodišnjaka. Samo nismo došli do posljednje rečenice", rekla je još jedna pratiteljica sa sličnim iskustvom.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Nimfa
Nimfa
15:42 23.06.2022.

Naravno da zene koje imaju muza ili decka trabaju grudi da ih doje. Casne sestre ne trebaju grudi, jer nemaju muskarce, a ne smiju ih ni pokazati dok mole svetu krunicu, pa im vise odgovara da ih uopce nemaju 😊

BU
Butterbur
15:26 23.06.2022.

Ajde da i Iva Proser nešto objavi, nije se javila već par dana.

ME
MediciKM
15:25 23.06.2022.

Žena ima dobre veze i netko je gura. Nedavno stigla iz Begeša i odmah dobila posao, non stop je u medijima...bez pokrića..ali tako je to kod nas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije