Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bol mu je pomutila razum'

Nikolina Pišek odgovorila svekru nakon teških uvreda u srpskim medijima: 'Sramim se umjesto njega'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/8
23.06.2022.
u 12:04

– Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo – kazala je, između ostalog, Nikolina Pišek.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (46) prije mjesec i pol dana ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini života. Najteže dane dodatno joj otežava sukob sa svekrom Viktorom Ristovićem, znanim i pod nadimkom Miša Grof, koji ne bira riječi kada govori o Nikolini u medijima. Miša je, prema pisanju srpskih medija, bio poprilično ljutit na Nikolinu jer je ona, kako je rekao srpskim medijima, odmah poslije Vidojeve smrti od njega tražila novac, prepirali su se oko nasljedstva i htjela je rasprodati Vidojeve umjetnine.

– Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to htio najviše na svijetu. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Obilazi me, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Što drugo da radi ovdje kad dođe u Beograd – kazao je Miša ranije za Republiku.

Istupe oca svog preminulog supruga Vidoja sada je za Kurir prokomentirala i sama Nikolina. 

– Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije samo pitanje kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi – rekla je Nikolina za Kurir. 

Voditeljica se nakon smrti supruga povukla iz javnosti, a u četvrtak se dužom objavom oglasila na društvenim mrežama i osvrnula na sve što se događa u posljednje vrijeme. 

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi.  Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je na društvenim mrežama Nikolina.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja svibnja, a nalazi obdukcije i kemijsko-toksikološke analize utvrdili su da je smrt nastupila uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Komentara 16

Avatar R2D2
R2D2
12:39 23.06.2022.

Zašto je svaki dan na naslovnicama pisek i nekakav "misa grof"? Sto značie riječi "da da pomen"? Zašto ne prevedete na hrvatski? Kad već volite toliko pisati o tom liku, zašto ne pišete od kuda su umjetnine kojima je trgovao i obogatio se početkom devedesetih?

PA
PapezJanez
12:44 23.06.2022.

Da ju Vidoje volio nebi morala žicat Grofa peneze za "svoju" teško stečenu vilu u izgradnji

CA
Car
15:12 23.06.2022.

Duša poštena, srce mi se cjepa. Udala se za truta koji je čitav život na ćaćinoj grbači. O mrtvima sve najbolje, ali onu kreaturu da je imao prosječna primanja ne bi ni pogledala. Opet, ni kod nje ništa bolje. Majku i brata, (isto truta koji sa 40+ godina ništa ne radi, osim što voda sestri kerove i živi kod roditelja) izdržavao je Vidoje. Naravno Mišo je plaćao troškove. Uostalom ima sud, imaju zakoni i oni će odlučiti šta je čije. Mediji sigurno neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije