Naslovnica Showbiz TV

Horvata razveselio posjet sestre, Brendon i Lester u svađi

Horvat je upoznao Soraju i Duška sa svojom sestrom, a Dule je bio oduševljen što je upoznao sestru svog prijatelja
24. lipnja 2011. u 16:26 0 komentara 3 prikaza
Big Brother
Foto: RTL

Posljednji dani u Big Brotherovoj kući odvijaju se uz puno rasprava jer, kako se bliži večerašnje polufinale i finale za dva dana, stanari su sve nervozniji. Nakon bratova posjeta Lester je odlučio udaljiti se od Brendona jer mu je brat objasnio kako se u vanjskom svijetu stvara pogrešna slika o njegovoj seksualnoj orijentaciji zbog njihova druženja. Brendon teško podnosi Lesterovo ignoriranje i bez puno uspjeha pokušao je to riješiti s njim, no sve je ostalo na teškim riječima.

Stanari su i jučer otvarali Pandorinu kutiju, a ovaj je put red došao na Horvata. Big Brother ga je najprije pozvao u ispovjedaonicu gdje je telefonski razgovarao sa sestrom. Nakon nekoliko minuta veza se prekinula i pomalo razočaran Horvat se vratio u dnevnu sobu gdje ga je čekalo iznenađenje. Tamo je bila njegova sestra i prenijela mu poruke podrške obitelji i prijatelja. Na kraju susreta pridružili su im se Soraja i Duško koji je bio oduševljen što je upoznao sestru svog prijatelja.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.