Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan udarac

Harryju su dopustili da nosi vojnu uniformu, ali on je ljut i povrijeđen jer na uniformi nedostaje važan detalj

Britain mourns Queen Elizabeth
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/10
18.09.2022.
u 17:30

Nije bio nimalo sretan kad je vidio kako na njegovoj uniformi više nema inicijala njegove bake.

Kralj Charles krajem tjedna donio je odluku kojom je svom sinu princu Harryju dopustio da se na bdjenju i pogrebu kraljice Elizabete pojavi u svojoj vojnoj uniformi.

Harryja, koji je prije dvije godine odstupio s kraljevskih dužnosti jer se sa suprugom odlučio preseliti u SAD, ta je vijest razveselila, ali kada je otkrio da mu je s uniforme uklonjen inicijal ER  koji označava Elizabeth Regina to jest Elizabetina vladavina, bio je jako ljut i povrijeđen. Istovremeno njegov stariji brat William i dalje je ove inicijale imao na svojoj uniformi tijekom bdjenja uz lijes svoje bake kraljice Elizabete II. Harry, prenosi Daily Mail u ovom slučaju nije ljut na starijeg brata s kojim već duže vrijeme nije u dobrim odnosima, nego je ljut na činjenicu što je njegovom stricu, princu Andrewu dopušteno da nosi inicijale i dalje na svojoj vojnoj uniformi iako su mu zbog povezanost sa Jeffreyem Epsteinom oduzete sve vojni činovi.

Ni Harry ni Andrew više ne obavljaju službene kraljevske dužnosti i po pravilima inicijale tradicionalno nose samo oni koji su u aktivnoj službi monarha. Williamu i Harryju u subotu navečer u Westminsterskoj opatiji na bdjenju za kraljicu pridružilo su se i rođaci, uključujući princeze Beatrice i Eugenie, kćeri princa Andrewa. S njima su bili i Peter Phillips i Zara Tindall, djeca princeze Anne te Louise i James, djeca princa Edwarda.

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:37 18.09.2022.

Koji su to životni problemi, koje su to tragične ljudske sudbine. U našoj državi ljudi nemaju za pošten život, ali je vijest o živcima i tenzijama obitelji koja nema bitnost niti u državi iz koje potječe, a kamoli na brdovitom Balkanu, zadnjici Europske Unije.

AA
Aartur
18:58 18.09.2022.

A ništa, morati će potrošiti još par bakinih milijuna kako bi tužio baku

VV
Vražji Vrag
18:19 18.09.2022.

Plačem..... Ahahaha. Baš je ljut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije